Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted

uu morgana, ova ti je seksi :D

lajk it. 

kako znas velicinu? evo gledam sajz cart i nemam pojma koji bih broj kliknula za sebe. 

Posted

premjeris sebe i slicnu haljinu :)

Posted

to bica nosi borolete u liftu? :unsure:

elem, ubiste me shaljinama.

sent from bubamoto

Posted

ovo je još uvek relativno mirno mesto na forumu bez obzira na struk ili ne struk. nema poziva na nasilje, psovanja i sveopšteg histerisanja. takoreći oaza mira. 

Posted

chino ti se. antistrukovna gerila u nastajanju. bice svega :D

sent from bubamoto

Posted

ja reko majo kupio letnju haljinu :(

Posted
1 minute ago, Čutura said:

ja reko majo kupio letnju haljinu :(

dzak valjda :fantom:

Posted

opet ja. bila sam kod kineza. ništa nisam našla.

ali sam u gradu videla žene raznih godina u lepršavim vrećicama raznih boja i sve su mi bile lepe.

jedna žuta najviše.

Posted
7 hours ago, beyoncé said:

ko zna koliko puta sam bukmarkovala gomilu haljina na aliekspresu (hm, sad kad vratim film, sve takve vrećaste) i posle me mrzelo da realizujem + nikad nisam sigurna šta se dobije u odnosu na sliku

isto. čuvala sam gomilu koje dolaze u obzir za naručivanje, ali toliko dugo nisam bila na aliju da su nestale iz ponude :lolol:.

sad sam svašta gledala tragom vaših linkova i šire. stvarno ima super stvari jer se priklanjam u oba carstva, i strukovnom i nestrukovnom (i evropa i kosovo :sleep:).

da sad treba negde da krenem, ovu bih začas navukla:

2irw5du.jpg

Posted

lepa, lepa. 

vama nije vrucina u dugackim haljinama? nema propuha if you know what I mean :laugh:

spadoh na dve do zemlje da imam ali verovatno ce se i to pokloniti. i mrzim oko nogu da mi se mota bilo sta

Posted

meni je vruce i nije retko da dugu haljinu ostrigam do kolena. a ako je na pola nogu, onda duzinu prilagodjavam zabadanjem haljine u gace sta strane, sto je metod koji sam objasnjavala prosle godine u vrucoj sezoni, a koji, koliko se secam, nije uspeo da skapira niko :D

sad kad bih znala kako da zalepim ovde jedan tvit gde vucic obecava zenama da vise nece morati da kupuju kod kineza, nego zene da kupuju skupe stvari. al je i dobro sto ne umem, posto je vucic zagadjenje.