darling Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 uu morgana, ova ti je seksi lajk it. kako znas velicinu? evo gledam sajz cart i nemam pojma koji bih broj kliknula za sebe.
gospa buba Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 to bica nosi borolete u liftu? elem, ubiste me shaljinama. sent from bubamoto
beta Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 ovo je još uvek relativno mirno mesto na forumu bez obzira na struk ili ne struk. nema poziva na nasilje, psovanja i sveopšteg histerisanja. takoreći oaza mira.
gospa buba Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 chino ti se. antistrukovna gerila u nastajanju. bice svega sent from bubamoto
Lancia Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 1 minute ago, Čutura said: ja reko majo kupio letnju haljinu :( dzak valjda
beyoncé Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 opet ja. bila sam kod kineza. ništa nisam našla. ali sam u gradu videla žene raznih godina u lepršavim vrećicama raznih boja i sve su mi bile lepe. jedna žuta najviše.
Frau Gabrijela Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 7 hours ago, beyoncé said: ko zna koliko puta sam bukmarkovala gomilu haljina na aliekspresu (hm, sad kad vratim film, sve takve vrećaste) i posle me mrzelo da realizujem + nikad nisam sigurna šta se dobije u odnosu na sliku isto. čuvala sam gomilu koje dolaze u obzir za naručivanje, ali toliko dugo nisam bila na aliju da su nestale iz ponude . sad sam svašta gledala tragom vaših linkova i šire. stvarno ima super stvari jer se priklanjam u oba carstva, i strukovnom i nestrukovnom (i evropa i kosovo ). da sad treba negde da krenem, ovu bih začas navukla:
mustang Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 lepa, lepa. vama nije vrucina u dugackim haljinama? nema propuha if you know what I mean spadoh na dve do zemlje da imam ali verovatno ce se i to pokloniti. i mrzim oko nogu da mi se mota bilo sta
darling Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 meni je vruce i nije retko da dugu haljinu ostrigam do kolena. a ako je na pola nogu, onda duzinu prilagodjavam zabadanjem haljine u gace sta strane, sto je metod koji sam objasnjavala prosle godine u vrucoj sezoni, a koji, koliko se secam, nije uspeo da skapira niko sad kad bih znala kako da zalepim ovde jedan tvit gde vucic obecava zenama da vise nece morati da kupuju kod kineza, nego zene da kupuju skupe stvari. al je i dobro sto ne umem, posto je vucic zagadjenje.
Recommended Posts