mlatko Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 nisu letnje, nego za trudnjace, meni zanimljive. samo, nedostaju procepi za rastuce sise, to mora da se popravi. a zgodan je patent i za pivopije.pipovije photošop -_-
Nico Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ja poludela za ovomhttp://www.net-a-porter.com/product/333831
nera Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 kilijana mi je poslala nacrt i objasnjenje kako da krojim onu haljinu :)ONA haljina od Michael Kors-a sto si kacila? Ako je ta fenomenalna je! Smem li i ja da trzim kroj za nju ili imas ekskluzivitet?
duda Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 mnogo mi se dopada ova suknja (trusardi), od svile jemislim da bi se od ovog dela koji je od grež svile mogao i neki odgovarajući gornji deo napraviti pa da sve deluje kao neko lepo 'aljinčeevo kako su je oriđiđi iskompletirali@kiliana, bila bih ti do neba zahvalna ako bi mogla malo da rastumačiš ovaj krojdeluje jednostavno ali nije, ovaj pojas nije baš tako jednostavno prišiven, kao da se nekako preklopi odozgo ???a onda kako izvesti da se on ne nakupi nego da stoji ovako lepo ???
nezvanova Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 divna suknja dudo, bas... a sto s' tice pojasa i ja bih rekla da nije bas prost, odnosno, da je krojen kao isecak kruga. imala ja neki japanski a i neke kozne siroke pojaseve koji su tako krojeni, onda lepo legnu uz telo, da su korjeni kao pravougaonici u gornjem delu bi se odvajali od tela....no, naravno, prepusticu kilijani tumacenje, ja zapravo nikada nista nisam ni probala da sasijem :-)
duda Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 da, vidiš, to sa kružnim krojem bi mogla da bude fora ništa. čekamo kilijanu :)
Lancia Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 ona Dudina suknja je skroz seksi. i ja bih je nosio.
kgmr Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 super suknja. sad mi i ona treba :D:Dona Dudina suknja je skroz seksi. i ja bih je nosio.naravno da bi je i ti nosila, sto da ne bihocemo sve isto da se obucemo?
gospa buba Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 super suknja. sad mi i ona treba :D+1. kud sam i nailazila <_<
kgmr Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 +1. kud sam i nailazila <_<ja sam naisla jer sam videla lanciu, nju krivim+1
Lancia Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 hocemo sve isto da se obucemo?sve! koja izda ______ !
Frau Gabrijela Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 i ja sam došla jer sam videla da je lancija friška posterka na aljinama. priznajem. super suknja. sad mi i ona treba :Di meni! tačno znam i gde bih je premijerno obukla. :D
Aleksija Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 odlicna. ko stvorena za lanciu.meni se ovo danas svidelo
Recommended Posts