Midžeta Posted April 11 Posted April 11 57 minutes ago, Svemir Zeka said: Elem ----> Lindex ada mol 70% sale sve zbog zatvaranja Plus odogovor na dnevno pitanje na kasi
Svemir Zeka Posted April 11 Posted April 11 2 minutes ago, Midgeta said: Plus odogovor na dnevno pitanje na kasi Danas već drugi put ne kapiram post na forumu 😭
Sandradjer Posted April 12 Posted April 12 8 hours ago, Svemir Zeka said: Ma te super modne džak haljine stoje samo nekim mršavim ženama. Ja ne gledam ništa što ne mogu da nosim. Elem ----> Lindex ada mol 70% sale sve zbog zatvaranja Ispraticu se sama 1
morgana Posted April 23 Posted April 23 kakvih par lipotica ima massimo i inace dosta lana u kolekcijama i kod njih i kod zare
duda Posted April 23 Posted April 23 17 minutes ago, Midgeta said: @dùda kako ide, ima li nade? hvala što se interesuješ ja otišla u planinu, haha, ovde nema ni hleba da se kupi, moram da ga mesim, da ne pričam o haljinama dolazim u BG uskoro, do sada nisam bila zadovoljna letnjom ponudom, tako da ću posle praznika da provedem koji dan obilazeći prodavnice, nadam se da će biti veći izbor letnjih stvari u međuvremenu su mi ambicije splasnule , možda je tako i bolje, na šta naletim da mi dobro stoji i da je udobno, pre svega, jer će biti vrućine a koje ja ne podnosiim, to ću ida kupim 2
duda Posted April 23 Posted April 23 (edited) 6 minutes ago, morgana said: kakvih par lipotica ima massimo i inace dosta lana u kolekcijama i kod njih i kod zare e to, lan me interesuje, mada je saten malo svečaniji ipak Edited April 23 by dùda
morgana Posted April 23 Posted April 23 13 minutes ago, dùda said: e to, lan me interesuje, mada je saten malo svečaniji ipak mozda nadjes nesto u kolekciji, pogledaj na sajtu 1
Svemir Zeka Posted April 23 Posted April 23 Ja sam počela da se oblačim u Croppu, šta ima veze. I ja i šćer zajedno. Sramota me malo, imam godina kao dve mušterije i radnica zajedno
gospa buba Posted April 23 Posted April 23 On 11. 4. 2024. at 21:06, Patty Lee said: @Midgeta Košuljo-haljine (ne znam koji je tačan naziv ja ih ovako zovem), to je neka prastara kolekcija, skrolovala sam 4 godine unazad da nađem sliku. ja sam ovo uzela na aliju za 1k7 i doshlo mi sad i nije ful katastrofa 1
gospa buba Posted April 23 Posted April 23 41 minutes ago, morgana said: ali ima tih sirokih bas vrh ma da, samo treba imat srece sa velichinom, izgleda da sam uspela... 2
ljuttko Posted April 24 Posted April 24 Nije haljina ali sam prvo krenula od haljine a završila sa pantalonama. Elem meni jer sam visoka lepo stoje skroooz široke letnje pantalone ( a i farmerke sad samo takve nosim) , i gle ima sad modela uspela sam da nahvatam i broj kojegde da probam ali je to bila katastrofa od kroja, napravili duboke lanene do pod pazuho , skupe a liče u H&Mu na muške bolničke gaće pogrešne veličine ( na meni ) na fotkama na sajtu svima ko salivene . U šteku mi stoji 2 m tamno teget lana i više od 3 metra lana boje teksas platna a i teksture. Planirane haljine . Malo sam se iznervirala i rasparala model h&M kupljen ko zna gde pre sto godina i rešila da sašijem sama. Iskrojim profircam, kad raširim izgledalo kao da šijem dušečni čaršaf koliko su velike. Ogromne. No iz nekoliko iteracija sam ih skockala da budu baš dobre i kad obujem neke štikle izgledaću ko Greta Garbo u onim njenim šiiirokim ) ali sa velikim dupetom preko pak zbog poslednjeg mora neka tunika, imam ali hoću još a mrzi me da šijem. A i ona 3 metra u drugoj boji , hoću haljinu. Pobacala sam burde, imam samo 2, znam kakav model hoću al nemam šnajderku u Bgu , so... preporuke dobrodošle , fala unapred
Patty Lee Posted April 24 Posted April 24 18 hours ago, gospa buba said: ja sam ovo uzela na aliju za 1k7 i doshlo mi sad i nije ful katastrofa U Croppu (i u House, mislim da je isti sprat u Ada Mall) ima finih basic stvari, jeste ugl za mlađe ali nije baš Bershka pa može svašta da se nađe. 2
Sandradjer Posted May 3 Posted May 3 On 23. 4. 2024. at 14:50, morgana said: kakvih par lipotica ima massimo i inace dosta lana u kolekcijama i kod njih i kod zare Videh kod madjara uzivo. Lep materijal i nije haljina nego suknja 2
Recommended Posts