đorđe geprat Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 posle sam se ponovo uključio, držalaje akelu naprednjaku kako ona vodi emisiju i da to ne sme da se ponovi. onda je počeo aleksić da priča, upala čomićka, on prihvatio raspravu i, ono što je hrteo da kaže otišlo u qrac. ja odmahnuo rukom i promenio kanal.
mraki Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 23 hours ago, April said: Vučiću bi se više isplatilo da je pustio N1 na nacionalnu frekvenciju nego eksperiment sa Insajderom. Ma ni blizu, neuporedivo. Insajder je mnogo bliži Euronewsu nego N1. 3
salerokada Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Mogao bi da je pita zašto nije dolazila kod njega na N1, a hoće na Insajder. 7 2
pt 2.0 Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 (edited) Preporuka za gledanje: “Istina o zdravoj ishrani” išlo juče od 13-14h, britanska emisija, odlično (i to ne samo zato što podržava moja uverenja o jebenim smutijima, jajima i slaninici i 1 litri vode dnevno… dobro, lažem, jebeno zato je odlično ) Edited December 25, 2021 by pt 2.0 1
Moonwalker Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Je li to ovo? (Reklama je na spanskom, verujem) 1
morgana Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 gledala sam to na bbc earth ili science prosle godine mislim, solidan serijal
Filozof manijak Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 18 minutes ago, pt 2.0 said: Preporuka za gledanje: “Istina o zdravoj ishrani” išlo juče od 13-14h, britanska emisija, odlično (i to ne samo zato što podržava moja uverenja o jebenim smutijima, jajima i slaninici i 1 litri vode dnevno… dobro, lažem, jebeno zato je odlično ) Samo mi reci da jaja na oko sa slaninom nisu dobra, i da se besim momentalno. 1 1 1
Moonwalker Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 11 minutes ago, Filozof manijak said: Samo mi reci da jaja na oko sa slaninom nisu dobra, i da se besim momentalno. +1
pt 2.0 Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 (edited) 53 minutes ago, Filozof manijak said: Samo mi reci da jaja na oko sa slaninom nisu dobra, i da se besim momentalno. Pa na šta ti ja ličim? Na neku veganku spojlerušu? Idi gledaj. You’ll thank me later. +1 za @Moonwalker Edited December 25, 2021 by pt 2.0
morgana Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 nova epizoda jovane je o preznicnoj depresiji, gosti dragan ilic, valjda kao psiholog, an mari curcic i neko. inace ne volim kako jovana pise o depresiji, namjere su joj dobe ali pristup je onako, malo dramatica, nisam sigurna da je najbolji. mozda bude bolja kao voditeljka na tu temu. 4
Svemir Zeka Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 9 hours ago, morgana said: inace ne volim kako jovana pise o depresiji Masovno se širi uverenje da je depresija "bolest kao i svaka druga". Taj pristup nikako nije najbolji. 1
Frank Pembleton Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Masovno se širi uverenje da je depresija "bolest kao i svaka druga". Taj pristup nikako nije najbolji.Pa da, vrlo je tanka linija između "pričajmo o tome" do "sve je to normalno".Ima malo i do toga da se uvek kad ideš kroz medije, gledaš ds uprostiš[emoji769], a neke stvari prosto nisu za takav pristup... ... Shiit has hit the fan 2
makondo Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 10 hours ago, morgana said: nova epizoda jovane je o preznicnoj depresiji, gosti dragan ilic, valjda kao psiholog, an mari curcic i neko. inace ne volim kako jovana pise o depresiji, namjere su joj dobe ali pristup je onako, malo dramatica, nisam sigurna da je najbolji. mozda bude bolja kao voditeljka na tu temu. Počela je da piše o depresiji, nakon što joj je i sama započela lečenje ( depresija sa još nekim pratećom dijagnozom), mada nisam čitala njene tekstove na tu temu poslednjih godina. 1
Recommended Posts