kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 ma nije passe, samo naizgled deluje jeftino, dobra scena zahteva vreme i vreme da se napravi, a i pozamašno ljudstvo kad imaš dosta ljudi, i para da to ispratištm dobije se top studio
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 gledam ovaj i sajder tv pa oni sa ovakvom programakom šemom bukvalno za vodu ne mogu da zarade to mi je enigma kako će da preguraju do juna
cedo Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to mi je enigma kako će da preguraju do juna treba opet da kacim put od bitolja? 2
cedo Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 jel ovo alkohol u procesu ili proces preletanja ? kome nece da podnosi racune ? ... nekoj Jadranki 1
Zabalujev Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 13 hours ago, msv said: On je i najavio da će imati goste koje ranije nije. Pa kad više nije na Đilas-Šolak televiziji, imaće i Vučića do proleća.
Popular Post pt 2.0 Posted December 23, 2021 Popular Post Posted December 23, 2021 (edited) 13 hours ago, cedo said: jel ovo alkohol u procesu ili proces preletanja ? kome nece da podnosi racune ? ... nekoj Jadranki Alkoholno vrenje. Jadranka je Jadranka Joksimović, bivša urednica radikalskog smeća “Velika Srbija”, sada ministarka za evrointegracije. Da ne znaš šta joj je posao pomislio bi da je pevaljka sa ibarake magistrale iz 1970-ih. Mislim, takav joj je stajling. Od nje cvikaju i druga SNS govna, a kad joj dodješ u kabinet na audijenciju sačekaju te 2 DB-ovca sa dna kace. Doduše ima i jedan kojem je ona lijepa ka gorska vila - Predrag Marković, istoričar, pobednik Kviskoteke, SPS-ovac i debil. Ukratko: Jadranka - žena kojoj svi stilisti sveta i ceo fundus SNS-a ne mogu ništa. Nešto kao ženski Čak Noris treša. Edited December 23, 2021 by pt 2.0 6 9 1
James Marshall Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Kako je jaka ta epizoda sa Peđom Markovićem i JJ, tu su bili uključeni i neki Slovaci ima i Ljuba Živkov epizodu posvećenu tome, jedna od jačih, a sve su mu jake 3
Milosh76 Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Kod Suzane Trninic u "Debati" i neki baja iz SNS i ona sramota od Gordane Comic... uz Zelenovica i Aleksica... dijalog naravno ne postoji
Frank Pembleton Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 ma nije passe, samo naizgled deluje jeftino, dobra scena zahteva vreme i vreme da se napravi, a i pozamašno ljudstvo kad imaš dosta ljudi, i para da to ispratištm dobije se top studio Ma da...Ali problem je "motivacija" uzimanja virtuelnog studija.Kod naših magova[emoji769] je ušteda!Kao uštedeće na scenografiji!Prisustvovao sam jednoj implementaciji gde gazde daju ogromne pare za softver i hardver ali onda neće da plate čoveka koji time upravlja.I završi se :Do kad rade IKEA i Emezeta? ... Shiit has hit the fan 1
April Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Vučiću bi se više isplatilo da je pustio N1 na nacionalnu frekvenciju nego eksperiment sa Insajderom. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 1
gospa buba Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 cenish?kako je bilo ovo sa chomarom, samo sam pretrchala preko slike i shvatila da ne mogu. ja svoj entuzijazam zasnivam na gadljivosti [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
đorđe geprat Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 (edited) upravo na insajderu, aleksić i zelenović na jednoj, neki aprednjaki čovićka na drugoj strani, u sredini ona lenard (odavno je nisam video). pokušava i ne može da zaustavi naprednjaka. zašto je nemoguće zaustaviti snimanje i pustiti reklame, crtanifilm qrac, palac? Edited December 24, 2021 by djordje geprat
Frank Pembleton Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Zajebavaš se cipiripi voditeljku? ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts