James Marshall Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 3 minutes ago, mraki said: Ne znam da li se smirila malo, ali imala je užasan nivo komunikacije na tviteru. edit: mislim da je malo takvih tema, a da su zaista bitne. Baviće se verovatno više nekim sporednim stvarima. Sigurno neće spregom vlasti sa kriminalom, to je jasno. pa evo ove prve tri koje sam uhvatio, zaštita urbanističkih spomenika, budžet i organizovana prostitucija. Sve ono što svakako možeš da drndaš a da ne pomeneš kriminal i vlast. 1
Zabalujev Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 To mačevanje na tviteru je imalo solidne ponore sa obe strane, sa sve komentarima "ko ti je napravio dete" i slično. A i taj bes naivnih što su očekivali da će Vučić sad da se raspadne pred nekim hard-talkom, pa im je Brankica bila kriva... Što je ona imala poriv da se sa zvaničnog Insajder naloga svađa, bemliga, valjda je takav lik. Za ovu TV stvarno ne vidim šta bi mogla da novo ponudi i da bude održiva. Pored venca državnih info-kanala na mts, pa domaćeg Evronjuz, Nova-N1-Njuzmaks... Mnogo je, brate, mnogo je, ko Netfliks, samo sa politikom.
James Marshall Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Meni najviše miriše na Juronjuz, nakon par mjeseci postaće irelevantno.
mraki Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 (edited) Ispada da jedino još ovaj forum nije prerastao u tv kanal. Ajmo da napravimo nešto. Edited December 18, 2021 by mraki 5
pt 2.0 Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 (edited) 1 minute ago, mraki said: Ispada da jedino još ovaj forum nije prerastao u tv stanicu. Ajmo da napravimo nešto. Sa slikom i tonom opala bi nam popularnost. EDIT. Jbt šta ako bi ja na PePePeviziji delovala kao ova Biljana Srbljamović kod Jovane. Dosta gestikuliram dok pričam. Dobro, bar ne koristim žargon tako Edited December 18, 2021 by pt 2.0 1 3
James Marshall Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 samo nam treba veza sa nekim IREX-om, USAID-om, Fridrih Ebertom ili slično, nemoj da se cimamo bespara™
mraki Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 (edited) Pa ko da oni imaju popularnost. Matori smo dovoljno da gledamo to sa biznis strane. Zna li neko tog Sholaka? Edited December 18, 2021 by mraki 1
vememah Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 4 hours ago, Hamlet Strašni said: Sad odgledao emisiju Slučaj. Meni je ovo sasvim korektno. Nije senzacionalistički pristup. 1
morgana Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 taj slucaj je na korak do deplasiranosti, pa onda vala i kao tema emisije, osim ako zoric ima neku do sada nepoznatu informaciju
pt 2.0 Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 2 minutes ago, morgana said: taj slucaj je na korak do deplasiranosti, pa onda vala i kao tema emisije, osim ako zoric ima neku do sada nepoznatu informaciju ima. baci pogled. fokus je na propustima policije i tužilaštva. (plus, ima vremensku rekonstrukciju dešavanja kojoj, makar ja, verujem 100%) 1
gospa buba Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 31 minutes ago, pt 2.0 said: Sa slikom i tonom opala bi nam popularnost. EDIT. Jbt šta ako bi ja na PePePeviziji delovala kao ova Biljana Srbljamović kod Jovane. Dosta gestikuliram dok pričam. Dobro, bar ne koristim žargon tako ja koristim zargon tako. ti i ja bismo mogle da gostujemo jedna kod druge po ceo dan 4
morgana Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 10 minutes ago, pt 2.0 said: ima. baci pogled. fokus je na propustima policije i tužilaštva. (plus, ima vremensku rekonstrukciju dešavanja kojoj, makar ja, verujem 100%) onda cu da gledam, tenks
Frank Pembleton Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Jovani bi ipak bolje bilo da se drži novina... ... Shiit has hit the fan 1
Recommended Posts