cedo Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 nisam ni unosio moju adresu, samo americku ambasadu ... drugo polje za lokaciju je bilo prazno al ste me uplasili 1
Milošica Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 1 minute ago, cedo said: nisam ni unosio moju adresu, samo americku ambasadu ... drugo polje za lokaciju je bilo prazno al ste me uplasili Pusti to sad, ako čuješ jednom nekoga da se niz ulicu dere čedooo, verovatno sam ja. 1 4
cedo Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 4 minutes ago, Milošica said: Pusti to sad, ako čuješ jednom nekoga da se niz ulicu dere čedooo, verovatno sam ja. samo nemoj na sabajle sa pivom
msv Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Google maps ti je automatski dao putanju od kuće do Ambasade
Milošica Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Just now, cedo said: samo nemoj na sabajle sa pivom Poneću rakiju neku, ona je najbolja na sabajle. 1
cedo Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 3 minutes ago, msv said: Google maps ti je automatski dao putanju od kuće do Ambasade pogresio je za vise od 500 metara 1 1
msv Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 (edited) Jelena Zorić u prvoj epizodi svoje emisije analizira ubistvo pevačice Edited December 17, 2021 by msv
svashtabezneshto Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 neće ovde biti ništa za vlast problematično, neče se baviti dnevnom politikom uopšte
James Marshall Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Danas u prvoj emisiji ok gostovanje Pavla Petrovića iz Fiskalnog savjeta koji je jedna od rijetkih pojava u državnoj administraciji čiji se kritički ton toleriše (donekle) a potom jedna univerzalna tema - sjebavanje spomenika kulture divljačkim urbanizmom, bez naravno imenovanja bilo koga. Ovako na keca djeluje kao kad se Robert Čoban brine za situaciju u Srbiji.
morgana Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 (edited) to bi znacilo da mogu da nastavim dugogodisnju tradiciju nevoljenja insajdera i brankice s ali ajde, dacu im sansu, treba nesto gledati dok se vozi sobno biciklo Edited December 17, 2021 by morgana 1
Jeremija Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 14 minutes ago, svashtabezneshto said: neće ovde biti ništa za vlast problematično, neče se baviti dnevnom politikom uopšte Naravno da neće, ne bi inače išlo i na mts-u... Kad kažem da neće, naravno mislim na najozbiljnije stvari, očekujem da će biti nekih posrednih obračunavanja sa istrošenim ili nepoželjnim figurama iz vlastitih redova...
levi Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 neće imati centralnu informativnu emisiju, ni kratke vesti, ništa?
msv Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 1 minute ago, levi said: neće imati centralnu informativnu emisiju, ni kratke vesti, ništa? Ma jok, ta glavna emisija Marker traje sat vremena i čine je 2 razgovora sa gostima po pola sata dopunjena sa par priloga. Teme nisu dnevno aktuelne, npr. haos sa strujom obrađuju tek u ponedeljak.
Milosh76 Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Prve demonstracije i eto Jelene Zoric na ulici i klasicnih vesti kao na starom B92.A mozda NM predje kod njih.
Sludge Factory Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 (edited) Krenulo je jako™ protiv vlasti, prva meta Nesa Slina, slucaj ubijene pevacice Nadam se da ce uspeti da dodju do celog snimka recimo i sa naplatne rampe. Edited December 17, 2021 by Sludge Factory
Recommended Posts