Jump to content
IGNORED

"Insajder"

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Meni ne radi u Google Chromu ( A secure connection cannot be established because this site uses an unsupported protocol ...) . Radi u Firefoxu.

Posted

Ne kapiram poentu toga da prvi o cenzuri govori glavni cenzor.

Ne mogu da gledam žvalavu smradinu, čekam transkript.

Posted

Ne kapiram poentu toga da prvi o cenzuri govori glavni cenzor.

Ne mogu da gledam žvalavu smradinu, čekam transkript.

Isti slucaj i kod mene.

Posted

čekam transkript.

Evo:

Draga Irena

Posted

Glavni cenzor? 

Ekipa Insajdera se ne bi složila:

prvi.jpeg

Posted

Kakve su ovo igrice, čoveče...

Posted

Prvi put u istoriji neko pristao na razgovor, a nije trazio pitanja unapred. Pa malo li je?

Posted

Ovde mi se pale sve crvene lampice koliko ih ima.

Ako je ideja da ubede javnost da cenzure nema, već da se to novinari plaše da pitaju Vučića koji, eto, ni pitanja ne overava unapred, to je vrlo, vrlo kvalitetan plan. Ne znam ko je ovo smislio ali svaka čast.

Posted

Beba Popović?

Posted

Beba Popović?

Moguće. Ne znam da li on ima kapaciteta za ovako nešto.

Fora je u tome što autocenzura i cenzura idu ruku pod ruku. Autocenzura ne može postojati bez spoljnog pritiska i stvaranja klime u kojoj je autocenzura poželjna. Cenzura spolja često izgleda kao autocenzura jer se ljudi identifikuju sa nasilnim sistemom. 

Kada u redakcijama u kojima postoji kultura autocenzure predložiš da se radi nešto što direktno zadire u osnove cenzorskog sistema, niko te neće kritikovati zbog toga. Nasmejaće se umesto toga i bagatelisati tvoj napor. 

Posted

Mene zanima od čega se finansiraju, u intervjuu koji je Brankica dala Vajsu rekla je da plan

da se prodaju emisije televizijama i da to bude osnovni izvor finansiranja (radiće za B92 i za još jednu televiziju.)

Tv emitovanja nema ni u najavi, oni već neko vreme rade, ti ljudi moraju jesti nešto. Meni se tu pale lampice.

Videćemo.

Posted

Mene zanima od čega se finansiraju, u intervjuu koji je Brankica dala Vajsu rekla je da plan

da se prodaju emisije televizijama i da to bude osnovni izvor finansiranja

Kako da ne

Posted

Pa dobro, đe ćeš bolje otvaranje sezone nego kad ti je u prvoj epizodi najpopularniji lik ikada u novijoj istoriji. Problem će biti kako dostići taj nivo u drugoj, trećoj i ostalim epizodama