December 22, 20213 yr ma nije passe, samo naizgled deluje jeftino, dobra scena zahteva vreme i vreme da se napravi, a i pozamašno ljudstvo kad imaš dosta ljudi, i para da to ispratištm dobije se top studio
December 22, 20213 yr gledam ovaj i sajder tv pa oni sa ovakvom programakom šemom bukvalno za vodu ne mogu da zarade to mi je enigma kako će da preguraju do juna
December 22, 20213 yr On 22. 12. 2021. at 21:28, kud u maglu Simoviću said: to mi je enigma kako će da preguraju do juna treba opet da kacim put od bitolja?
December 22, 20213 yr jel ovo alkohol u procesu ili proces preletanja ? kome nece da podnosi racune ? ... nekoj Jadranki
December 23, 20213 yr On 22. 12. 2021. at 20:01, msv said: On je i najavio da će imati goste koje ranije nije. Pa kad više nije na Đilas-Šolak televiziji, imaće i Vučića do proleća.
December 23, 20213 yr Popular Post On 22. 12. 2021. at 23:26, cedo said: jel ovo alkohol u procesu ili proces preletanja ? kome nece da podnosi racune ? ... nekoj Jadranki Alkoholno vrenje. Jadranka je Jadranka Joksimović, bivša urednica radikalskog smeća “Velika Srbija”, sada ministarka za evrointegracije. Da ne znaš šta joj je posao pomislio bi da je pevaljka sa ibarake magistrale iz 1970-ih. Mislim, takav joj je stajling. Od nje cvikaju i druga SNS govna, a kad joj dodješ u kabinet na audijenciju sačekaju te 2 DB-ovca sa dna kace. Doduše ima i jedan kojem je ona lijepa ka gorska vila - Predrag Marković, istoričar, pobednik Kviskoteke, SPS-ovac i debil. Ukratko: Jadranka - žena kojoj svi stilisti sveta i ceo fundus SNS-a ne mogu ništa. Nešto kao ženski Čak Noris treša. Edited December 23, 20213 yr by pt 2.0
December 23, 20213 yr Kako je jaka ta epizoda sa Peđom Markovićem i JJ, tu su bili uključeni i neki Slovaci ima i Ljuba Živkov epizodu posvećenu tome, jedna od jačih, a sve su mu jake
December 23, 20213 yr Kod Suzane Trninic u "Debati" i neki baja iz SNS i ona sramota od Gordane Comic... uz Zelenovica i Aleksica... dijalog naravno ne postoji
December 23, 20213 yr On 22. 12. 2021. at 21:14, kud u maglu Simoviću said: ma nije passe, samo naizgled deluje jeftino, dobra scena zahteva vreme i vreme da se napravi, a i pozamašno ljudstvo kad imaš dosta ljudi, i para da to ispratištm dobije se top studio Ma da...Ali problem je "motivacija" uzimanja virtuelnog studija.Kod naših magova[emoji769] je ušteda!Kao uštedeće na scenografiji!Prisustvovao sam jednoj implementaciji gde gazde daju ogromne pare za softver i hardver ali onda neće da plate čoveka koji time upravlja.I završi se :Do kad rade IKEA i Emezeta? ... Shiit has hit the fan
December 23, 20213 yr Vučiću bi se više isplatilo da je pustio N1 na nacionalnu frekvenciju nego eksperiment sa Insajderom. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
December 24, 20213 yr cenish?kako je bilo ovo sa chomarom, samo sam pretrchala preko slike i shvatila da ne mogu. ja svoj entuzijazam zasnivam na gadljivosti [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 24, 20213 yr upravo na insajderu, aleksić i zelenović na jednoj, neki aprednjaki čovićka na drugoj strani, u sredini ona lenard (odavno je nisam video). pokušava i ne može da zaustavi naprednjaka. zašto je nemoguće zaustaviti snimanje i pustiti reklame, crtanifilm qrac, palac? Edited December 24, 20213 yr by djordje geprat