Apollo Creed Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 MARK LANEGAN BAND - Utorak 24. februar 2015, Dom omladine Beograda//Amerikana Počela pretprodaja karata,1700 din.
alamo Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Petak 5. decembar 21hKC Grad, Braće Krsmanović 4Nina Romić + Jovanović(karta 300RSD u pretprodaji)https://www.youtube.com/watch?v=k3ajU9WSuZwhttps://soundcloud.com/ing-jovanovic/pocetak-kraj
boshoku Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 čime se vi bavite, bruka el mogla josipu još više da skine? nije? zato što ni izbliza nema taj vokalni kapacitet što nadomešćuje iritantnom njanjavošću a bili ste dobri...
alamo Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 hvala lepo na mišljenju, lepo je kad se neko javi na ovaj topik
Lezilebovich Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 ne znam za tu njanjavost, ali mi dobra njena pesma sa bistroa na rubu šume https://www.youtube.com/watch?v=JoulMNSX0K0
boshoku Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 ma nije uvreda, riba je skroz tralala-kripto-urbano-bandwagon zonfa, nisam mislio ništa loše već konstatujem zagrebačko-beogradski mejnstrim šablon
Haralampije Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 riba je skroz tralala-kripto-urbano-bandwagon zonfa kad budem pravio politcku partiju zvacu te za savet oko imena,vazi se?
wayfaring stranger Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Mislim da je ovoj pesmi mesto ovde. Vec par nedelja ne izlazi iz glave. Odlicna pesma i izuzetan glas. Natalie Merchant iz Kroacije. Na njenom YT kanalu ima par zivih snimaka. Proveriti....
Hella Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) čime se vi bavite, bruka el mogla josipu još više da skine? nije? zato što ni izbliza nema taj vokalni kapacitet što nadomešćuje iritantnom njanjavošću a bili ste dobri... meni sve ove ribe s akustarama fazon jadranka stojaković al ona nije kul jer je hipik izbosne Edited January 4, 2015 by Hella
luba Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 nemacu pojma. em nina romic kaze da bas voli jadranku s. em je jadranka s. hjudz u japanu. jutjub u sake, mladicu.
alamo Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 re ws:super je luce, gledao sam je uživo već i sviđa mi se. posle denisa kataneca i irene žilić, ona je u planu, kao i pridjevi. re nr...Osećaš li vezu sa pop ili rok kantautorskom tradicijom s ovih prostora? Meni se samo jedno ime nameće kao inspiracija – Jadranka Stojaković. Da li si je slušala i da li si se uopšte zanimala za kantautorsku scenu bivše Jugoslavije? Jadranku Stojaković sam otkrila tek pre par godina, pošto su mi neki ljudi prepuručili da je čujem zbog sličnosti u stilu. I zaista, Jadranka je svetli primer u našoj zaostavštini jer je jedna od retkih kantautorki koja je tako ponosno i divno pevala svoje pesme, koji su pravi dragulj u celoj ex-YU istoriji. Nisam baš zapamtila neko drugo ime koje bi ostavilo tako snažan utisak, i za mene je veliki kompliment kad me neko uporedi sa tako sjajnim autorom poput Jadranke.
Hella Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 em je jadranka s. hjudz u japanu. jel veća od godzile
wayfaring stranger Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) Hrvatska kantautorska scena je eksplodirala u predhodnim godinama, ali to sto neko pripada odredjenom zanru, meni automatski ne znaci da cu podrzati po svaku cenu. Od svih tih kantautora i pop bendova, moze se skupiti jedva jedna dobra kompilacija. Na zalost na ovim prostorima nema dobrog materijala, ni za toliko. Sto vise bendova, kvalitet sve losiji. Ako izuzmem jazzere koji su stvarno fenomenalni, ove godine povratak starih majstora na moju veliku radost. I dalje je to ista energija, bes i ne previse muzicki zanimljivo, ali vozi ..... https://www.youtube.com/user/OdvojenaStvarnost Taj Katanec kuka za sve pare, Zilic onako, a pridevi treba dosta da napreduju do glagola. Za sada su samo opis, nema akcije. Cekam Luce ... Edited January 4, 2015 by wayfaring stranger
Hella Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) heh. sad se vadi kad smo ti zapusili usta. to ne može pitaj apstinente građaniste i feministkinje može samo da me mrzi da se nastavljam Edited January 4, 2015 by Hella
Recommended Posts