Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PopDepresija koncerti

Featured Replies

Jel će biti Consecrationa negde uskoro, za nas koji nemamo društvene mreže i ne umemo da se informišemo o lokalnoj sceni online? :D

• Replies 695
  • Views 128.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• holden kolfild
    holden kolfild

dobar dan! * + + + + + + jel sam pisao nekada o meni omiljenom koncertu i najboljem bendu ikada? pre ravno jebenih 15 godina u skcu. taj dan je bio spektakl. mislim da cak nisam pojacano la

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Alamo verovatno ne stiže da najavi...  

• hvala lepo  karte su od 9. maja u pretprodaji pa sam mislio onda, da ne smaram dva puta za isto... dodatne informacije su ovde.

Posted Images

• Author

Hoće! Ideja je da prvo snime album (verujem da će singl biti baš brzo), ali mislim da će i pre izlaska albuma biti nešto na proleće. Album mora da bude objavljen do juna najkasnije. Dogovaramo se već neko vreme, mislim da će biti neki finalni plan uskoro. Postovaću gde treba, obećavam :)

On 30. 12. 2023. at 10:31, alamo said:

Hoće! Ideja je da prvo snime album (verujem da će singl biti baš brzo), ali mislim da će i pre izlaska albuma biti nešto na proleće. Album mora da bude objavljen do juna najkasnije. Dogovaramo se već neko vreme, mislim da će biti neki finalni plan uskoro. Postovaću gde treba, obećavam :)

Hvala ti puno na odgovoru!

Od kad sam ugasio FB nisam više u kontaktu sa Matijom, pa nemam inside info :D

A i da ja dodam nesto..

• Valk unpinned this topic
  • 1 year later...

dobar dan!

*

+

+

+

+

+

+

sGuQ6Ol.jpeg

jel sam pisao nekada o meni omiljenom koncertu i najboljem bendu ikada?

pre ravno jebenih 15 godina u skcu.

taj dan je bio spektakl.

mislim da cak nisam pojacano latentno konzumirao alkoholne napitke, kao sto to obicno uradim, ali ne secam se gde sam bio pre koncerta.

secam se ulaska u skc, secam se inkala, uzurbanog, jbg, niko ne radi tfc svaki dan.

~~~

koncert

*videti iznad jedan deo

~~~

mislim da je bilo (do pred) kraj koncerta>

sed dasa, kupi/menja gitare sa najlepsim osmehom u tom trenu. uzimam ovu set listu koja je nezgazena. pitam ga kako se zove, kaze george. kroz glavu mi prodje da je norman blake pri predstavljanju benda pri kraju svirke spomenuo i dzordza.

hmmmm.

``you check out guitar george, he knows all the chords`

~~~

posle je bilo druzenje u onaj kafani/klubu u makedonskoj, ime sam joj zaboravio, isti taj sedi george, norman, jos jedan momak koji prodaje ostatak mercha, i francis. gerard je valja vec otisao u hotel park, tamo su odseli.

dolazim do dzordza, kucnemo se vopsom, i svu svoju neposrednost istovarim na njega> jel ti mene zajebavas da si ti guitar george iz sultans of swing?!

klimnuo je glavom, nasmehnuo i zagrlio.

bob otac skromnosti koju samo primetis i prija ti.

~~~

vec je kasno, inkal prilazi i kaze> kad dodje vreme, postaraj se da stignu sigurno u hotel, u kraju su ti. (ovo sam izmislio, mislim da me je samo zagrlio <3 )

~~~

taxi> natrpali se nekako, skoti pricaju skotski engleski, jesam mlko pijan, ali jebeno nista ne razaznajem. norman me tapne po ramenu i na engleskom koji razumem, otprlike kaze> hej, jel ima neka prodavnica da se kupi pice?

naravno, mejt, idemo u hotel park, a pored je prva samousluga na ovim prostorima. c market (tad je radio celu noc).

domestic beer it is. (kupuju zajecarac, niksic, i neki strani brend piva, iskusno zaobilazeci jelen).

~~~

prosetamo tih 30ak metara do hotela park, ispratim ih i pitam recepcionara da li moze da se popije kakav skotski ili irski viski u foajeu ovoga hotela?

odmahuje glavom, i kaze da je bar zatvoren.

jbg.

~~~

zagrl sa momcima. do vidjenja.

~~~

sutradan jutro, zove inkal do likvida.

dobio sam plakat (koji i dalje stoji umotan i neuramljen) ali to je moja prica o ovih 15 godina.

Edited by holden kolfild

dodak/sazetak i istina>

https://www.popdepresija.com/?p=483&cpage=1&unapproved=67995&moderation-hash=3a1fa5314c11c2df5198ccc40fd54395#comment-67995

+

i 1 forumas i 1 forumasica>

https://mondo.rs/Zabava/Muzika/a189486/Teenage-Fanclub-za-vecite-tinejdzere.html

recima jednog forumasa, ne bih o imenima (shimpr), hvala, hvala vam svima.

Edited by holden kolfild