Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

bez bade mantila i cigara ne moze da se zivi.vec 23 godine!post-906-1247817214.jpg

Ja sam ovih dana ispazarila silne medene stvari za odevanje, al i za noge ( ne ovi bademantili, to i ne volim)ali za razliku od stopala koja se ne menjaju(uvek 37) gornji trap se malo proshirio, a pazarila samjedan broj manje ( bilo tako na snizenju pa nisam imala izbora) tako da mi sada predstoje krv, znoj i suze :D A prestala sam da pushim pa me muche gadne muke, malo s kilogramima a malovishe sto mentalno nisam prestala da pushim iako vec 3-4 meseca stvarno ne pushim.Koja je to zavisnost?!!! Pa to bre gore od droga. :ph34r:

Edited by Teja

• Author

zayebana pika kartica, navukla me na pazar od 30 iljadarki u aveniji. a nisam 'tela....a i našli moj broj, fini neki ljudi :wub:

bademantili. nista ja tu ljubav ne razumem.osim ako ne postoje kao takvi u hotelima - ne koristim ih.kod kuce ne zato sto se posle kupanja umotam u peskir do susenja. ili u nista.na cestim putovanjima ne zato sto mi 1Bm zauzme pola kofera.nekako, teski su i zamaraju. i zamotavaju se oko tela, smetaju na duze od 5 min.mozda ako bih nasla neki od bas tankog frotira (hint: peskiri za bebe). @tema - nesto za kosu i za telo. ali to valja saopstiti na drugoj temi, i to nikol.

^ Ni ja. Ni ono kad pola dana ides po kuci u pidzami i bade mantilu ili nekom slicnom mantilu. Pidzamu skidam cim otvorim oci.Nista nisam kupila.Shvorc sam. :cry:

Kupace gace marke "Skinny", one onako cetvrtaste, kao sorc ali utegnute, crveno sive, platio 2 400 dindzi + kupace gace "Etirel", klasican model, kao sto nose plivaci, crno sive, 410 dindzi. Umesto ovog Etirela sam hteo isti takav Arenin ali je 1610 dindzi a bilo mi je previse da dam 4 cigle za dvoje kupacih gaca... mnogo je na ovu skupocu, pogotovo sto nema neke bitnije razlike.Neka ceka Speedo <_<

Ni ono kad pola dana ides po kuci u pidzami...Pidzamu skidam cim otvorim oci.
uuuuu, strasno strasno.. pidjame su mi omiljeti deo garderobe
bez bade mantila i cigara ne moze da se zivi.vec 23 godine!post-906-1247817214.jpg
Ma, i ja tako, ovo je samo novi što sam kupio. Inače sam sto godina nosio neki plavi (sa izvezenim "S", a to mi nije inicijal), pa odlučio da se ponovim slovenačkim fenserajem.
uuuuu, strasno strasno.. pidjame su mi omiljeti deo garderobe
ne podnosim pidžame, spavam nag. zapravo, i većinu dana provedem takav, in a birthday suit.

ne podnosim ni pidzame u krevetu, niti bade mantil nakon tusiranja, niti se zamotavam u peskir.bade mantil navucem samo zimi kada ustanem iz kreveta, pre nego sto odem na tusiranje, posto moze da bude hladno kad otvorim prozor na -30 C. nakon tusiranja se cirkulacija popravi, tako da mi opet smeta i bade mantil, i pidzama, i mnogo odece.

Punu kesu svega i svacega na rasprodaji Petit bateau

ne podnosim ni pidzame u krevetu, niti bade mantil nakon tusiranja, niti se zamotavam u peskir.bade mantil navucem samo zimi kada ustanem iz kreveta, pre nego sto odem na tusiranje, posto moze da bude hladno kad otvorim prozor na -30 C. nakon tusiranja se cirkulacija popravi, tako da mi opet smeta i bade mantil, i pidzama, i mnogo odece.
my girl. (naime, meni je bade mantil samo posle tuširanja, i gledam da bude što brže upijajući, da bih ga se što pre otarasio)

Ecco sandale.Izdao sam Grubinke posle 18 godina vernosti. Crkli dabogda, svake godine su im sandale duplo skuplje, a koža im je duplo tanja nego prethodne.Prvi utistici su sjajni, napravio sam turu od Dorćola, do špica Ade (vagon restorana). Funkcionišu. Da li će mi biti dobre za Orjen i Komove? Javiću u oktobru.

Kupijo vake japanke (by izvesni World Industries) za Istru, i istovremeno saznao da se japanke na američkom zovu "thongs"!shoe.SKELETON_THONG_BLACK_WHITE.pnghttp://www.worldindustries.com/en/268/thongs

Edited by Buck Naked

E, a pošto sam bio u nekom skeletorskom raspoloženju, kupio sam i ove kućne megačupave papuče sa Misfits lobanjom, i sada (putem sajta) shvatio da su u stvari žemske, što je super.Misfits-NightmareSlipper-Black-MCMF021.jpg

Edited by Buck Naked

Kupijo vake japanke (by izvesni World Industries) za Istru, i istovremeno saznao da se japanke na američkom zovu "thongs"!
Kako bre- zar nisu flipflops? :huh: