foto Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ne, to je park Tašmajdan nakon izgradnje Unutrašnjeg magistralnog prstena i lakog metroa; zar ne prepoznaješ onu bajkovitu crkvicu? To je ona mala ruska crkva pokraj crkve svetog Marka. U pozadini se vide Karaburma, Zvezdara i Konjarnik (kao što vidiš, Istočna kapija je osuđena na rušenje; ostaće samo sećanje na Budimira Trajkovića koji se ljubaka sa komšinicom u liftu - slično kao što se WTC danas može videti samo u filmovima i serijama).:lol:ti nisi normalan:lol:mada, uz malo maste i moze da prodje
dig_chohano Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Naravno da je poslednji, Tyoshibu je teško naći. Jel im ostao makar neki Sansung, Soony ili Paoaoaoaoanasonic?
Grunf Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Naravno da je poslednji, Tyoshibu je teško naći. Jel im ostao makar neki Sansung, Soony ili Paoaoaoaoanasonic?kakav zicer :D mogo bi sad da nadjem ispravan link, pa da te napravim ludim :P
Idioteque Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ćuti, samo kad je do neispravnog linka...Si ti siguran da na njemu ne piše Tyoshiba?
Merlak Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 jedva čekam da mi umre ovaj soony pa da pazarim nešto od onog što ste vi isprobali. uz puvanje, računam da prijavljujete i mane. pazi stvarno, piše tyoshiba
Zli Gli Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kupio treshu Adidas F50, sa sve kapuljacom. I bas je dobra.
Lloyd Wyman Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 poslednji u beogradu :) size does matterKupio treshu Adidas F50, sa sve kapuljacom. I bas je dobra.barca i juve kappine trese su trese, sve ostalo su tresewannabes.
Zli Gli Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 barca i juve kappine trese su trese, sve ostalo su tresewannabes.Dobro, to stoji, samo sto sam nedavno prestao da se lozim na iste i sad gledam samo ove obicnije. A medj' obicnima, ova je jedna od boljih.
dig_chohano Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 (edited) ??? Edited April 24, 2009 by dig_chohano
ducca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 (edited) tennis classic Edited April 27, 2009 by ducca
Indy Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Stigla mi 1 oprema za pisanje (memoara). Tacno pero kakvo sam oduvek zeleo, a patrone s mastilom prave braca Slovenci.
Recommended Posts