Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Lale Gator said:
Ne, to je park Tašmajdan nakon izgradnje Unutrašnjeg magistralnog prstena i lakog metroa; zar ne prepoznaješ onu bajkovitu crkvicu? To je ona mala ruska crkva pokraj crkve svetog Marka. U pozadini se vide Karaburma, Zvezdara i Konjarnik (kao što vidiš, Istočna kapija je osuđena na rušenje; ostaće samo sećanje na Budimira Trajkovića koji se ljubaka sa komšinicom u liftu - slično kao što se WTC danas može videti samo u filmovima i serijama).
:lol:ti nisi normalan:lol:mada, uz malo maste i moze da prodje
  • Replies 9.7k
  • Views 863.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Naravno da je poslednji, Tyoshibu je teško naći. Jel im ostao makar neki Sansung, Soony ili Paoaoaoaoanasonic?

:lolol:
  dig_chohano said:
Naravno da je poslednji, Tyoshibu je teško naći. Jel im ostao makar neki Sansung, Soony ili Paoaoaoaoanasonic?
kakav zicer :D mogo bi sad da nadjem ispravan link, pa da te napravim ludim :P

Ćuti, samo kad je do neispravnog linka...Si ti siguran da na njemu ne piše Tyoshiba? :lol:

potpuno :P

• Author

jedva čekam da mi umre ovaj soony pa da pazarim nešto od onog što ste vi isprobali. uz puvanje, računam da prijavljujete i mane. pazi stvarno, piše tyoshiba shock.gif

Kupio treshu Adidas F50, sa sve kapuljacom. I bas je dobra.

Grunf said:
size does mattertoshiba.jpg
  Zli Gli said:
Kupio treshu Adidas F50, sa sve kapuljacom. I bas je dobra.
barca i juve kappine trese su trese, sve ostalo su tresewannabes.
  Lloyd Wyman said:
barca i juve kappine trese su trese, sve ostalo su tresewannabes.
Dobro, to stoji, samo sto sam nedavno prestao da se lozim na iste i sad gledam samo ove obicnije. A medj' obicnima, ova je jedna od boljih.

???

Edited by dig_chohano

wii_box.jpgWii, ne Shii

tennis classic :wub:20082131b1.jpg

Edited by ducca

• 2 weeks later...

Stigla mi 1 oprema za pisanje (memoara). :wub: Tacno pero kakvo sam oduvek zeleo, a patrone s mastilom prave braca Slovenci.4szbeh.jpg