slepa živana Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 2 minutes ago, Lancia said: mislis na paraolimpijadu? beži bre veslački klub gondolijeri
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 žixy će da bude gala videnović posle ćemo da preveslamo do trsta, kod treska
triple_nippled Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 59 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kod koga će da stoji? Na cloud-u
slepa živana Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: žixy će da bude gala videnović posle ćemo da preveslamo do trsta, kod treska mi smo četverac
Lancia Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 20 minutes ago, triple_nippled said: Na cloud-u nebeski narod - nebeski veslaci (Zile, evo ti ime za cetverac)
mlatko Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Na cloud-uban logu?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zet Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Donelo juce finally: Dajte link za kupovinu. Kolko je ovo para?
JozoMujica Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 (edited) Kakav forum jebote, svi gimnastićari i bilderi. Edited May 13, 2020 by JozoMujica
Skyhighatrist Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 12 minutes ago, Zet said: Kolko je ovo para? ~1200
Delija67 Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kod koga će da stoji? 3 hours ago, triple_nippled said: Na cloud-u 2 hours ago, mlatko said: ban logu? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Kod babe u selu
Tresko Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 7 hours ago, precog said: cool, hvala. jesi li stavio neki podmetac ispod sprave da ne osteti pod/parket? Samo onaj gumeni tepih. Dovoljno je.
precog Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 52 minutes ago, Tresko said: Samo onaj gumeni tepih. Dovoljno je. jasno, hvala.
Caligula Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Dva bajsa, za dete i ženu. Sada smo svi motorizovani. btw. u PlanetBike naručio za dete dobar bajkić, došao da ga pokupim a tamo radnja bukvalno prazna, možda pet do sedam bicikala raštrkanih po onolikoj prodavnici (hotel Jugoslavija)... razgrabljeno. Posle u drugoj prodavnici na Karadjordjevom trgu deda koji održava bicikle kaže da ljudi kupuju bicikle kao da su džabe, čudi se. I oni puno rasprodali za jedan dan. Narod ne ide naMore pa se dao u rekreaciju.
slepa živana Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 15 hours ago, Caligula said: Dva bajsa, za dete i ženu. Sada smo svi motorizovani. btw. u PlanetBike naručio za dete dobar bajkić, došao da ga pokupim a tamo radnja bukvalno prazna, možda pet do sedam bicikala raštrkanih po onolikoj prodavnici (hotel Jugoslavija)... razgrabljeno. Posle u drugoj prodavnici na Karadjordjevom trgu deda koji održava bicikle kaže da ljudi kupuju bicikle kao da su džabe, čudi se. I oni puno rasprodali za jedan dan. Narod ne ide naMore pa se dao u rekreaciju. ne znam da li si upravu za razlog. ja ne umem da vozim, ali sam počela ozbiljno da se zanosim da probam da naučim i da kupim. tokom ovog sranja, shvatila sam da bi mi bicikl dosta olakšao život. recimo, baba mi živi u radmilovcu, to je petnestak km od centra, ali do tamo ne postoji put za pešake, tako da nisam nikako mogla da stignem do nje. a taksi do tamo košta ko autobuska karta do niša.
Recommended Posts