Ravanelli Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 (edited) Edited December 25, 2019 by Ravanelli
mustang Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 (edited) i ove patike da pohvalim....koristim ih za trening, bukvalno su 5 grama teske, a unutra je meko kao na oblacimai totalno su kao baletanke elasticne moje su samo u drugoj bolji, maroon https://www.amazon.com/adidas-Womens-Cloudfoam-Pure-Running/dp/B071NZZW3K Edited December 25, 2019 by mustang
maheem Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 On 25. 12. 2019. at 15:17, Ravanelli said: Expand A namerno si ovaj artikal izostavio iz kompleta?
Ravanelli Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Hahaha jel to irvas-nakurnjak? Rasprodali izgleda
Mil@n Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Tek sam osposobio aparaturu, ali ovo je ako ne i the coolest stvar koju sam ikad imao. Mnogo moćna sprava, u jako malom telu, iako je u pitanju mirorless aparat, ovo je duplo lakše nego što sam očekivao, i manje. Hteo sam neki kit plastikaner objektiv, pa posle da se budžim sa nekim širokim, ali sam ispregovarao u radnji popust na popust i dobio odličan 18-55 za tipa 70e doplate a sad vidim da košta samo objektiv 330e, ja sa telom ovaj platio 750. Sve u svemu, jedva čekam da testiram makinu u nekoj prirodici i sl.
maheem Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) to je ubica. drugarica ga ima I super ga rabi. obozavam fotke koje je napravila sa njim. boje su…neverovatne, imaju potpuno poseban smek. ne razumem se u tehnologiju ali posle par fotki sam je morao pitati koji foto aparat koristi. do tada nisam imao potrebu postaviti nekome takvo pitanje. Edited December 26, 2019 by maheem
Mil@n Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) Nisam naišao na loš review fujija u mirorless segmentu, a ovo telo je već ulazna middle range klasa, i kupi neke karakteristike od mnogo skupljih kolega. A objektiv iskreno nisam ni planirao ovaj, al za 70e doplate u odnosu što sam bio dogovorio - nisam razmišljao - ovaj je duplo bolji bukvalno, tako da očekujem i ja lepe rezultate, videćemo. A retro izgled, izrada, build quality, brutalna naprava. Malo je zeznuto pogotovu za početnike odabrati modove fotkanja, A, S, P, M pošto je to na DSLR-ovima uglavnom na točkiću i pregledno ali lako se uđe u štos uz uputstvo. Ostalo za sada, perfekcija. Edited December 26, 2019 by Mil@n
Gylfi Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 @Mil@n Lepotan [emoji7]U zdravlju ga škljocao. Čekamo radove.
Caligula Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 On 26. 12. 2019. at 23:00, Mil@n said: Nisam naišao na loš review fujija u mirorless segmentu, a ovo telo je već ulazna middle range klasa, i kupi neke karakteristike od mnogo skupljih kolega. A objektiv iskreno nisam ni planirao ovaj, al za 70e doplate u odnosu što sam bio dogovorio - nisam razmišljao - ovaj je duplo bolji bukvalno, tako da očekujem i ja lepe rezultate, videćemo. A retro izgled, izrada, build quality, brutalna naprava. Malo je zeznuto pogotovu za početnike odabrati modove fotkanja, A, S, P, M pošto je to na DSLR-ovima uglavnom na točkiću i pregledno ali lako se uđe u štos uz uputstvo. Ostalo za sada, perfekcija. Expand U zdravlju ga akao Dizajn kida
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 odlična kupovina uzdravlju škljocao
Caligula Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 (edited) Četiri za ženu a dve za dete, ja ću da se grebem od njih Edited December 27, 2019 by Caligula
Frank Pembleton Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 @Mil@n Zamalo da te pitam gde kupuješ film za ovaj aparat [emoji12] Dobra kupovina svakako, nisam se udubljivao, ali možda nije loše i za nekog ko tek ulazi u svet fotografije da mora par malo da se potrudi da skapira "proces" ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 On 27. 12. 2019. at 12:31, Caligula said: Expand KAMASI! takođe, odličan fotoaparat
Recommended Posts