Ravanelli Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 (edited) Edited December 25, 2019 by Ravanelli
mustang Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 (edited) i ove patike da pohvalim....koristim ih za trening, bukvalno su 5 grama teske, a unutra je meko kao na oblacimai totalno su kao baletanke elasticne moje su samo u drugoj bolji, maroon https://www.amazon.com/adidas-Womens-Cloudfoam-Pure-Running/dp/B071NZZW3K Edited December 25, 2019 by mustang
maheem Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 5 hours ago, Ravanelli said: A namerno si ovaj artikal izostavio iz kompleta?
Ravanelli Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Hahaha jel to irvas-nakurnjak? Rasprodali izgleda
Mil@n Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Tek sam osposobio aparaturu, ali ovo je ako ne i the coolest stvar koju sam ikad imao. Mnogo moćna sprava, u jako malom telu, iako je u pitanju mirorless aparat, ovo je duplo lakše nego što sam očekivao, i manje. Hteo sam neki kit plastikaner objektiv, pa posle da se budžim sa nekim širokim, ali sam ispregovarao u radnji popust na popust i dobio odličan 18-55 za tipa 70e doplate a sad vidim da košta samo objektiv 330e, ja sa telom ovaj platio 750. Sve u svemu, jedva čekam da testiram makinu u nekoj prirodici i sl.
maheem Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) to je ubica. drugarica ga ima I super ga rabi. obozavam fotke koje je napravila sa njim. boje su…neverovatne, imaju potpuno poseban smek. ne razumem se u tehnologiju ali posle par fotki sam je morao pitati koji foto aparat koristi. do tada nisam imao potrebu postaviti nekome takvo pitanje. Edited December 26, 2019 by maheem
Mil@n Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) Nisam naišao na loš review fujija u mirorless segmentu, a ovo telo je već ulazna middle range klasa, i kupi neke karakteristike od mnogo skupljih kolega. A objektiv iskreno nisam ni planirao ovaj, al za 70e doplate u odnosu što sam bio dogovorio - nisam razmišljao - ovaj je duplo bolji bukvalno, tako da očekujem i ja lepe rezultate, videćemo. A retro izgled, izrada, build quality, brutalna naprava. Malo je zeznuto pogotovu za početnike odabrati modove fotkanja, A, S, P, M pošto je to na DSLR-ovima uglavnom na točkiću i pregledno ali lako se uđe u štos uz uputstvo. Ostalo za sada, perfekcija. Edited December 26, 2019 by Mil@n
Gylfi Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 @Mil@n Lepotan [emoji7]U zdravlju ga škljocao. Čekamo radove.
Caligula Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 12 hours ago, Mil@n said: Nisam naišao na loš review fujija u mirorless segmentu, a ovo telo je već ulazna middle range klasa, i kupi neke karakteristike od mnogo skupljih kolega. A objektiv iskreno nisam ni planirao ovaj, al za 70e doplate u odnosu što sam bio dogovorio - nisam razmišljao - ovaj je duplo bolji bukvalno, tako da očekujem i ja lepe rezultate, videćemo. A retro izgled, izrada, build quality, brutalna naprava. Malo je zeznuto pogotovu za početnike odabrati modove fotkanja, A, S, P, M pošto je to na DSLR-ovima uglavnom na točkiću i pregledno ali lako se uđe u štos uz uputstvo. Ostalo za sada, perfekcija. U zdravlju ga akao Dizajn kida
kud u maglu Simoviću Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 odlična kupovina uzdravlju škljocao
Caligula Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 (edited) Četiri za ženu a dve za dete, ja ću da se grebem od njih Edited December 27, 2019 by Caligula
Frank Pembleton Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 @Mil@n Zamalo da te pitam gde kupuješ film za ovaj aparat [emoji12] Dobra kupovina svakako, nisam se udubljivao, ali možda nije loše i za nekog ko tek ulazi u svet fotografije da mora par malo da se potrudi da skapira "proces" ... Shiit has hit the fan...
Ravanelli Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 3 hours ago, Caligula said: KAMASI! takođe, odličan fotoaparat
Recommended Posts