October 15, 20195 yr 6 minutes ago, decak Kejt said: probaj benetton, on bas ima onaj klasicni, ravni, strogi kroj. Super, hvala
October 15, 20195 yr 22 hours ago, vindabona said: Pantalone saaavršene, hrabra kupovina, ja ovo nikad ne bih smela na neviđeno, pojma ne znam više koji broj nosim, rangiram se izmedju 40 i 50, pa sad od zemlje do zemlje... a ne mogu vazda da merim obime da ga j..š ! Zato kupujem cipele i parfeme, tome se ne menja broj Kad smo kod tregeruša, prošle godine iskopah neke koje sam drndala pre 20 godina, krečila u njima i svašta radila, ma deri-peri fazon, al' taman su fiiino poflekane i pohabane, onako na "umetničku" (da ne kažem hipster) foru, možda bih mogla da ih oglasim pa uvaljam kao omiljene pantalone Ljube Popovica. Ili prosto da skinem jos par kila i da ih setam vikendom, videcemo... jeste hrabra slazem se! videcemo jos da li je i uspesna:)) imam jedne svetle mnogo voljene tregeruse pa sam bazirano na iskustvu s njima na kraju ipak kliknula 'buy' 14 hours ago, darling said: haljinica, to sam ja, a pantalone, to sam stara ja ne znam sta se desava, dal je do mode il je do mene, al ne postoji apsolutno nijedna stvar u zari koju sam u ovoj sezoni pozelela makar da probam, niti jedna jedina. mozda sam bolesna daj nam sta trenutno kotira kod nove darlingsice, koji su noviteti?
October 17, 20195 yr Imaju dobar izbor u ovom C und A, nisam nikad nešto ni obraćao pažnju. Kupio ovu jaknu.
October 17, 20195 yr Da C&A mi je mnogo bolji od H&M. Mnogo normalnije stvari imaju.. N... Shiit has hit the fan...
October 20, 20195 yr On 14.10.2019. at 17:41, morgana said: zadovoljna sam tvojim sopingom, ni ja ne bih crnje. panralone su pogotovo odlicne, moracu da ih potrazim u zari morgana, samo da preporucim! stigle su i super su. potrazi ako budes u prilici.
October 20, 20195 yr 9 minutes ago, roksi said: morgana, samo da preporucim! stigle su i super su. potrazi ako budes u prilici. hocu, svakako, hvala!
October 20, 20195 yr 6 minutes ago, Tresko said: Juče naleteh na neko poniženje, pa reko' ne mogu da propustim. chelsea classic
October 20, 20195 yr Verovatno bi moglo da posluži u tu svrhu ali ja ću ga koristiti samo za falafel.
October 26, 20195 yr zara ima nekoliko modela kaputa i pelerinu sa 75% vune, sto je neobican i rijedak sastav posljednjih godina, a cijene su ok, od 8 do 13 000 uzela sam ovaj, a razmisljam o pelerini takodje, h&m ima dzemper u sivoj, bez i svijetlo braon boji, siri model do ispod struka, preovladjuju vuna i alpaka, 3200 din. meni nazalost ne stoji, ali je dobra prilika.