mustang Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) najs!!!!! posalji link da uzmem “seckam za ivana” Edited October 13, 2019 by mustang
Mil@n Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) https://www.instagram.com/tadic.wood/ Ne znam šalje u USofA Edited October 13, 2019 by Mil@n
mustang Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 aaaa..totalno sam izbacila to iz vida bogami, bolje da se nakaci na amazon sto pre, to mu je idealno za profitiranje
roksi Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 pala soping terapija i to na nevidjeno, odnosno, neprobano. rizik je ali sad staje-tuje:) valjda nije zayeb... ma uvek mogu da ih vratim. i ovu sam kupila. volim monki:) a i na finom je snizenju. nisam planirala bas vse da bude crno ali cu razbiti to s sarenim torbama, patikama i lakom za nokte
morgana Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 zadovoljna sam tvojim sopingom, ni ja ne bih crnje. panralone su pogotovo odlicne, moracu da ih potrazim u zari
roksi Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 hvala morgana & beta nadam se da ce se pokazati kao dobar pazar! e da, btw, uz monki isto tako cheap monday i weekday (sustinski sve skandi firme) na asosu imaju cesto simpa stvarcice za okej lovu. a dobri su krojevi i vrlo solidan kvalitet. preporuka.
vindabona Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Pantalone saaavršene, hrabra kupovina, ja ovo nikad ne bih smela na neviđeno, pojma ne znam više koji broj nosim, rangiram se izmedju 40 i 50, pa sad od zemlje do zemlje... a ne mogu vazda da merim obime da ga j..š ! Zato kupujem cipele i parfeme, tome se ne menja broj Kad smo kod tregeruša, prošle godine iskopah neke koje sam drndala pre 20 godina, krečila u njima i svašta radila, ma deri-peri fazon, al' taman su fiiino poflekane i pohabane, onako na "umetničku" (da ne kažem hipster) foru, možda bih mogla da ih oglasim pa uvaljam kao omiljene pantalone Ljube Popovica. Ili prosto da skinem jos par kila i da ih setam vikendom, videcemo...
vindabona Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 On 13.10.2019. at 20:33, kud u maglu Simoviću said: e daska za sečenje, poslužavnik, podmetač... Imam istu, def podmetač, sečenje ne valja nikaaako!
El Guapo Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Tart Arnel ram sa Aliexpressa. Послато са LEX820 помоћу Тапатока
darling Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 On 14.10.2019. at 1:55, roksi said: pala soping terapija i to na nevidjeno, odnosno, neprobano. rizik je ali sad staje-tuje:) valjda nije zayeb... ma uvek mogu da ih vratim. i ovu sam kupila. volim monki:) a i na finom je snizenju. nisam planirala bas vse da bude crno ali cu razbiti to s sarenim torbama, patikama i lakom za nokte haljinica, to sam ja, a pantalone, to sam stara ja ne znam sta se desava, dal je do mode il je do mene, al ne postoji apsolutno nijedna stvar u zari koju sam u ovoj sezoni pozelela makar da probam, niti jedna jedina. mozda sam bolesna
morgana Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 ja od zare volim bejzik, viskozne majice i rolke, one haljine sto i ti kupujes, pamucne od 20 eura iz trf kolekcije, a ostalo kako naleti, nekad valja nekad je krs. nigdje ne nalazim crni vuneni kaput strogog kroja, u mangu ima neka vreca, ostalo nula. ako neko naleti, pliz nek javi.
decak Kejt Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 2 hours ago, morgana said: ja od zare volim bejzik, viskozne majice i rolke, one haljine sto i ti kupujes, pamucne od 20 eura iz trf kolekcije, a ostalo kako naleti, nekad valja nekad je krs. nigdje ne nalazim crni vuneni kaput strogog kroja, u mangu ima neka vreca, ostalo nula. ako neko naleti, pliz nek javi. probaj benetton, on bas ima onaj klasicni, ravni, strogi kroj.
Recommended Posts