nisam ja Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Jel ima gaće s grejači? Blutut nakurnjak?
mustang Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 (edited) izlapela...ako se setim kako se zove marka, imala sam rukavice na minus 20, nisam osetila na prstima hladnocu....bile su tada oko $100 Edited September 27, 2019 by mustang
darling Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 simovicu, one tvoje kroksice su u mom selu bile hit obuca lita 2019. svi slovenci su u bosankama. sve u svemu, jedne goreteks patike stare 10 meseci pocele da propustaju vodu, odlepilo se neko govance u jednom potopu samo od sebe. pomislim, o falatiboze sto su iz intersporta, ti stranci su gospoda u reklamacijama. i tako je i bilo, primili su reklamaciju i posle dva dana me zvali telefonom da dodjem po pare. muke isusove bih prosla da sam ih kupila kod domacih tipa nsport, sportvizon i ostali sranje prodavci. a koliko bih tek besnih postova napisala na forumu, ovako ljubav i dobro raspolozenje. od sad nadalje i ubuduce, iskljucivo intersport. cak i bez obzira na to sto imaju nove kolekcije i najnize cene
Jumanji Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 E pa da, a ne ko ja sa Sport Visionom.Em Nike, em kosarkaske, em znaci skupeee ko djavo, em obuvene samo 15ak puta strogo u sali, em se odvalio (bukvalno) ulozak...I kada mi je na sve to em na em stigla "ekspertiza" iz Jugoinspekta kako se reklamacija ne uvazava zbog... pajz sad ovamo... koriscenja deterdzenta i vode!!!!....e pa kad nisam nervni slom dozivela!Napisala im mejl i sve po spisku, kulturno naravno [emoji41]Videti me vala nikad nece vise.
Lezilebovich Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 43 minutes ago, darling said: Muke isusove bih prosla da sam ih kupila kod domacih tipa nsport Da li si imala neki problem sa nsportom ili misliš zato što je vlasnik Slovenac da su losi?
darling Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 taj slovenac mora da je bosanski srbin domaca, domaca ko domace balkansko poslovanje, i sportvizon je bosanska firma, tako nesto?! dada, nsport i ostali domaci, ova ekipa. cek da razmislim dal sam ja. nisam, jednom su mi vratili novac nakon impulsivne kupovine iako nisu morali, oni drze adidas u knezu, eto tu su mi izasli u susret. ali obracaju mi se ljudi na pm i u zivotu da pomognem sovjetom, ima tu nsporta ravnopravno sa ostalima.
kud u maglu Simoviću Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 1 hour ago, darling said: simovicu, one tvoje kroksice su u mom selu bile hit obuca lita 2019. svi slovenci su u bosankama. evropa zdaj 🇪🇺
Valk Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 (edited) Sport Vision su razbojnici neviđeni. Sestričini se odvalio đon patike nakon što ih je dete nosilo tri puta. Odbili reklamaciju uz obrazloženje "nepravilna upotreba proizvoda"?! Kako se tačno pogrešno koriste patike?? Edited September 28, 2019 by Valkyrie
Ras Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Tako što se nose, umesto da se čuvaju u vitrini.
mlatko Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 a ja mislio da ja kupujem cudne stvari ... ovaku sliku danas na buvljaku [mention=9707]namenski[/mention] Imao kod babe na selu jednu ovakvu, iz ujakove radnje... izbusio je (na uzas ujaka kad je video) vazdusnom puskom pre 20 godina. ocigledno nisam znao sta radim koliko kosta?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Frank Pembleton Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 200 dinaraKaže se兩百第納爾... Shiit has hit the fan...
mlatko Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 2 Tesle?? mnogo druze...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
darling Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 2 hours ago, Valkyrie said: Sport Vision su razbojnici neviđeni. Sestričini se odvalio đon patike nakon što ih je dete nosilo tri puta. Odbili reklamaciju uz obrazloženje "nepravilna upotreba proizvoda"?! Kako se tačno pogrešno koriste patike?? zar ste pustili da se na tome zavrsi?
Recommended Posts