slepa živana Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 22 minutes ago, maheem said: Ja to vidim drugojačije: Caligula je zapravo pazario 3d printer, kurir je pozvonio na vrata, Caligula je potpisao, platio i sa onim uzbuđenjem kada poštar donese detetu dugo očekivanu pošiljku otrčao u trpezariju i tamo otpakovao i instalirao 3d printer. Cele noći je kuckao po tastaturi u trpezariji obojenoj plavičastom svetlosti laptopa dok mu je porodica spavala u susednoj sobi ispred upaljenog tva. Ujutru, umoran i pospan uložio je poslednji napor snage da pritisne taster Print i njegova nova igračka je isprintala staaaaru Einhellovu brusilicu, crvene boje poput crvenog matchbox autića. Novu igračku je vratio u kutiju i odložio na ormar a brusilicu je odneo u radionicu. Stavio je na već odavno pripremljeno mesto, slikao je i okačio na forum pa je otišao u krevet i zaspao sa osmehom na licu. tako je. njegova umetnost postoji samo na ovom forumu. u životu je mrčendajzer. to se skoro ispostavilo.
foto Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Uzmi Dremel i kupuj nastavke koji ti stvarno trebaju. U set i uvale dosta gluposti loje ne mogu prodati solo. Radio sam sa noname , a onda sam kupio Dremel. Sve ono st KUMS prica o mercedesu cu ti ja ponoviti samo o Dremelu. Najbolja alatka koju imam za svoju dusu. Za zabavu, igranje, eksperimentisanje Ako nadjes neku dobru varijantu za nastavke obavesti pp-om. Meni treba za ciscenje i poliranje najvise ali mogu i ostali ako su cene ok. Ja sam nasao nekog u Valjevu. Ako te zanima poslacu ti adresu.
Bujodrag Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 57 minutes ago, foto said: Uzmi Dremel i kupuj nastavke koji ti stvarno trebaju. U set i uvale dosta gluposti loje ne mogu prodati solo. Radio sam sa noname , a onda sam kupio Dremel. Sve ono st KUMS prica o mercedesu cu ti ja ponoviti samo o Dremelu. Najbolja alatka koju imam za svoju dusu. Za zabavu, igranje, eksperimentisanje Ako nadjes neku dobru varijantu za nastavke obavesti pp-om. Meni treba za ciscenje i poliranje najvise ali mogu i ostali ako su cene ok. Ja sam nasao nekog u Valjevu. Ako te zanima poslacu ti adresu. +1 Ja ga nikad nisam kupio ali sam pozajmljivao par puta (hm, retko ko je voljan da to pozajmi, imao sam sreće) i to je predobra i alatka i igračka. Pouzdana pre svega.
Caligula Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 (edited) 23 hours ago, foto said: Uzmi Dremel i kupuj nastavke koji ti stvarno trebaju. U set i uvale dosta gluposti loje ne mogu prodati solo. Radio sam sa noname , a onda sam kupio Dremel. Sve ono st KUMS prica o mercedesu cu ti ja ponoviti samo o Dremelu. Najbolja alatka koju imam za svoju dusu. Za zabavu, igranje, eksperimentisanje Ako nadjes neku dobru varijantu za nastavke obavesti pp-om. Meni treba za ciscenje i poliranje najvise ali mogu i ostali ako su cene ok. Ja sam nasao nekog u Valjevu. Ako te zanima poslacu ti adresu. Kasno saznao, zurio sam sa kupovinom. Mada, vecina ovih nastavaka bice koriscena, ali nije do nastavaka - Dremel ima neke precice za koje sam tek danas saznao. Njega kupujem sledeceg, kada se ova istroshi. U svakom slucaju i sa ovim sam zadovoljan Edited October 3, 2018 by Caligula
Ardian Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Meni dremel riknuo nakon par dana. Womax sljaka godinama. Mozda je bio divljak, nem pojma ...
Aion Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Mene Proxxon sluzi vec skoro 30 godina. U jednom trenutku sam razmisljao da predjem na 220V Dremel (veci izbor prikljucaka kod nas), ali posle gledanja nekih uporednih testova (za stalke, ne za osnovne alate) odustao sam. I cisto spoljni utisak - ako je Dremel Mercedes, sta bi onda bio Proxxon?
Caligula Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 (edited) Sudeci po slikama sa googla, Bentli Cena je verovatno da ne pitam. edit: pa i nije nepristupacan, sad pogledao cene na brzinu Edited October 4, 2018 by Caligula
Caligula Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 to je proslo pre par godina :( ovo je podetinjavanje
ToniAdams Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 15 minutes ago, Caligula said: kao, za cerku, a u stvari... opasna sprava :facepalm: kolko para?
Recommended Posts