namenski Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 (edited) Pitacu je, cim stekne malo iskustva, i njoj je novo: inace, tvoj argument sam svojevremeno potezao u jednoj od ovdasnjih 'za i protiv pamuka' rasprava u kojoj su me antipamuklije u zemlju sabile tvrdnjama da je pamuk go kurac, a da od nepamuka bolje nema. Na moj pokusaj da skrenem paznju na cinjenicu da se radi o novim materijalima, ne starijim od 20-ak i mozda malo jace godina i da ne znamo kakve sve posledice mogu da ostave na kozu sa sve porastom kukanja na razne alergije i ostale pratece pojave, bio sam sabijen u zemlju uglavnom argumentima o raznim testiranjima koje su sprovele renomiranetm institucije. Nisam ni hteo ni smeo da se upustam u dalju raspravu, obaska sto mi je taj argument licio na argumentisanje/reklamiranje raznih farmaceutskih industrija koje od kupca/potrosaca ocekuju da im bezrezervno veruje ili ima da mre (daleko bilo) u roku od 'odma. Isto vazi i za masu takozvanih testova kojima se, opet od strane renomiranih institucija, tvrdi da sediste za bebe u kolima mora da bude bas ovako, a nikako drugacije: sve u svemu, smuti pa prospi, sindrom cuvenog Aspirina za koji je - u razmaku od samo 1 decenije - tvrdjeno da pouzdano ubija, steti potomstvu, itd, itd, da bi se zatim otkrilo da konzumiranje samo 1 tablete dnevno produzava zivot skoro pa neograniceno. Sa sve prodavanjem price/mode da nema uspesne voznje biciklom ako se ne obuces bas tako i tako, uspesnog pentranja po sumama i gorama ako na sebi nemas bas to i to i nista drugo, uspesnog trcanja ako se nisi obukao i opremio bas tako i tako i nikako drugacije... Inace, pamuk je 1 car nad carevima i na pamet mi ne bi palo da ga menjam, kod carapa narocito, da nisam slucajno probao: trebaju mi za camac i situacije u kojima ne mogu da sacuvam noge od masivnijeg kvasenje, u trajanju od max. 1 sat, a i to samo privremeno, sa obaveznim menjanjem i zarad doktorskih preporuka, s obzirom da sam trenutno u situaciji rekonvalescenta. Tako da, sve u svemu - videcemo. Za sada - preporuka. @ToniAdams Ne hodam s njima na nogama, mozda 5-6 metara tamo-ovamo... Edited July 8, 2018 by namenski
Sara Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 (edited) Kupio sin bermude u springfildu prekjuče, juče ih obukao i posle sat vremena se vraća kući sa totalno iscepanom nogavicom. Kad je čučnuo, a navodno je ključno to što mu je telefon bio i dzepu, one se raspale po dužini tik uz šav. Pri tom bermude su od teksasa i nisu mu bile tesne. Da li ima smisla da reklamiram? Ovo je pe moglo na hejt Edited July 15, 2018 by Sara
Katikon Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Ima, vratice odma, mom momku su isto tako pukle, isto je cucnuo, squatting slav
Sara Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 On 15.7.2018. at 11:10, Katikon said: Ima, vratice odma, mom momku su isto tako pukle, isto je cucnuo, squatting slav stvarno! zvali nas posle 2 dana i vratili pare ;) truo materijal nacisto :/
Delija67 Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 49 minutes ago, JozoMujica said: Prodali su ti polomljenu ciglu
darling Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 50 minutes ago, Sara said: stvarno! zvali nas posle 2 dana i vratili pare truo materijal nacisto :/ mene je h&m jos jednom iznenadio. odnela sam neku majicicu koju sam kupila u maju, i kojoj se u drugom pranju pojavila rupica. neko bi to uvatio iglom, al ja ne umem. i odnesem je. pita momak s kase, izvolite, ja kazem reklamacija, pruzim majicu uz "samo da nadjem racun", a on meni, ako je reklamacija, ne mora racun. eto da ostane zabelezeno kome treba za buducnost.
Lancia Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 8 minutes ago, Delija67 said: Prodali su ti polomljenu ciglu Ali kako je slozio boje na fotki, tezak hipster. Jel to moze da se vozi bez moto dozvole, ili? sasrecom ga drndao
JozoMujica Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) 58 minutes ago, Delija67 said: Prodali su ti polomljenu ciglu Ma jok, bila je cela, nego sam je ja usput skrcao. :( Ali je zato postansko sanduce OK, malo zardjalo ali radi. @Majo Ma jok, ne moze vise nijedan bez dozvole, ali za ove do 50ccm se nekada uz B automatski dobijala i dozvola za AM. Koliko cujem sada vise nije tako, polozis za kola (B), ali trt, moras posebno i za "bicikl sa pomocnim motorom". Hvala, i uzeo sam ga za drndanje, do prodavnice i tako to. Edited July 24, 2018 by JozoMujica
mustang Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) 6 hours ago, darling said: mene je h&m jos jednom iznenadio. odnela sam neku majicicu koju sam kupila u maju, i kojoj se u drugom pranju pojavila rupica. neko bi to uvatio iglom, al ja ne umem. i odnesem je. pita momak s kase, izvolite, ja kazem reklamacija, pruzim majicu uz "samo da nadjem racun", a on meni, ako je reklamacija, ne mora racun. eto da ostane zabelezeno kome treba za buducnost. i sta to znaci? zamenis za drugu majicu ili ti daju kredit u vrednosti majice da mozes da potrosis pare ti ne vracaju ako ti ne uzmu racun, zar ne? Edited July 24, 2018 by mustang
MayDay Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Kupila sam ove ginormous naocari za sunce. Juce sam dramaticno posvetlela kosu i kupila ova stakla ko da su iz sedamdesetih i furam se na Fej Danavej.
Recommended Posts