October 5, 201410 yr sad ces tako da se dopisujes s nama? Koga pitas, kapetanaM ili rimskog cara? retoricko pitanje taman kol'ko i tvoje Edited October 5, 201410 yr by Caligula
October 13, 201410 yr Trenutno sam u pregovorima sa smokvicom oce otkupe za 300 evra ili bokal limunane, sta mi draze
October 16, 201410 yr ko konobar iz tri grozda, al stvar vadi bossova šulja Edited October 16, 201410 yr by kud u maglu Simoviću
October 17, 201410 yr Screen Shot 2014-10-17 at 00.07.39.png ko konobar iz tri grozda, al stvar vadi bossova šulja Spreman si za ženidbu!
October 19, 201410 yr fak jea... konacno da vidim i to samo te molim da zadrzis za sebe. nisam morao znati da to postoji.
October 19, 201410 yr samo te molim da zadrzis za sebe. nisam morao znati da to postoji. ne voliš teatar? :O
October 19, 201410 yr fak jea... konacno da vidim i to dve stvari...ovo je otprilike jedino pozorište u koje bih išao. a druga se tiče razmazivanja imena prostora u kome trupa gostuje tog dana, mislim da nisi to baš domislila do kraja :(
October 19, 201410 yr dve stvari...ovo je otprilike jedino pozorište u koje bih išao. a druga se tiče razmazivanja imena prostora u kome trupa gostuje tog dana, mislim da nisi to baš domislila do kraja :( mda... tesko pronachi pored nerazmazanog datuma.... sili ja
October 20, 201410 yr jel uvozi neko Helly Hansen za naše tržište? Delta se svojevremno bila "zajebala" sa nekim malim uvozom al posle toga nije bilo HH-a (pogotovu obuće) ni za lek... zna li neko nešto?
October 20, 201410 yr jel uvozi neko Helly Hansen za naše tržište? Delta se svojevremno bila "zajebala" sa nekim malim uvozom al posle toga nije bilo HH-a (pogotovu obuće) ni za lek... zna li neko nešto? Ne znam da li neko konkretno uvozi ali i ako uvozi verovatno će se ugraditi bezobrazno jer su ti "zastupnici" takvi kod nas...
October 20, 201410 yr nije neka kupovina ali je moj krvavi vrat zahvalan. od kada sam (tek) pre par godina otkrio sapune za brijanje, spasao sam se. pre toga nikakva promena gelova, pena i brijaca nije pomagala.