January 27Jan 27 za celu zimu samo neku Massimo Dutti vunu i kašmir i patike na novogodišnjem N Sport i Selection sniženju. Radi i Temu sa svilenim gedžetima za kosu. Jastučnice, gumuce za kosu
March 13Mar 13 On 27. 1. 2026. at 10:31, Enaaa said:za celu zimu samo neku Massimo Dutti vunu i kašmir i patike na novogodišnjem N Sport i Selection sniženju. Radi i Temu sa svilenim gedžetima za kosu. Jastučnice, gumuce za kosuGde si našla svilene? Ja samo nalazim satenske što je u suštini plastika
June 16Jun 16 stigla su mi drva. tri metra bagrema u cepanicam. počeo sam da cepam, sve sa zortom zbog onog sekiranja po stopalu. posle dvoja kolica, skontam da to neće moći. raspitam se, nema nikog da cepa. i rešim da kupim cepač. vertikalan je preskup, nađem ovaj vilidžerov Poručim i juče ga pokupim. I počnem da čitam uputstvo i da shvatam ženinu skepsu kada je čula šta nameravam. najpre, mora da stoji na nekakvom postolju, kvalitetnom astalu ili tezgi. detaljna procedura rada, moguće opasnosti greške. videćemo na šta će da ispadne. pozvao sam pametnog momka da zajednoodradimo sklapanje i aktiviranje.žena me najpre pitala kako mislim da baratam s tim od 50 kila, gde ću da ga držim sklonjenog jer u vr' glave će jednom godišnje da radi.
June 16Jun 16 Žena je u pravu, za tu količinu drva sigurno možeš da nađeš nekog u selu da ti iscepa za par hiljada dinara.
June 16Jun 16 Овог лепотана.. Слика не може да дочара колико је у ствари малецки и сладак, ал тако нешто ми је требало
June 16Jun 16 1 hour ago, JozoMujica said:Žena je u pravu, za tu količinu drva sigurno možeš da nađeš nekog u selu na forumu da ti iscepa za par hiljada dinara piva i ručak.Vidiš da je pitao čovek po selu.Bolje da je zvao forumske zarđale štrebere. Evo @Shan Jan deluje kao da ima snage za par kubika.
June 16Jun 16 7 hours ago, JozoMujica said:Žena je u pravu, za tu količinu drva sigurno možeš da nađeš nekog u selu da ti iscepa za par hiljada dinara.ma znam, dumao sam i ja da li da pazarim 300€ i imam bar za 6 - 7 godina da platim cepanje. ako nekog nađem. i sada nisam siguran no, novci su predati. Edited June 16Jun 16 by đorđe geprat
June 16Jun 16 @đorđe geprat a zar ne može da stoji na zemlji(neki ravni pod, ako treba i da se potkoči kod točkova)a ti na neku hollicu samo ubacuješ cepanice hop?a možeš i da rentaš seljacima kad ne koristiš