May 5, 20251 yr Da, bukvalno sve brusilicom: makaze za grane, sekačice, kosu za travu, srp, satare i noževe. Jedino bi bilo bolje da imam stegu koju nemam, ovako rizikujem da lansiram predmet oštrenja na neželjeno mesto ali valjda neće.
May 5, 20251 yr 33 minutes ago, Eleniko said:Da, bukvalno sve brusilicom: makaze za grane, sekačice, kosu za travu, srp, satare i noževe. Jedino bi bilo bolje da imam stegu koju nemam, ovako rizikujem da lansiram predmet oštrenja na neželjeno mesto ali valjda neće.Za ostrenje vise koristimOmogucava lepu kontrolu pri ostrenju.
May 5, 20251 yr i tata i bi sine, ali nit imam radionicu nit posla da ulazem u sprave a svaka dobra je 100-200e.u međuvremenu dobro investiranih 230e, isprobano, radi daleko iznad deklarisanih 0.75KS
July 15, 2025Jul 15 juče sam pazario ovog asusa. čovek koji ga pakuje kaže da je sasvim OK. niti imam preterano para nit su mi zahtevi preveliki. Edited July 15, 2025Jul 15 by đorđe geprat
August 29, 2025Aug 29 Juče stigla plitka šerpa od kovanog gvožđa sa poklopcem. Nije Le Creuset, smatram da su oni precenjeni! Moja je skoro duplo jeftinija, a verujem da nije toliko lošijeg kvaliteta.Ova lepoticaSad smišljam šta lepo da spremim za vikend, da joj bude vatreno krštenje 😊
August 30, 2025Aug 30 :) nije to kovano gvožđe. Posuđe je od livenog gvožđa, u narodu poznatije kao gusano ili tučano.
August 30, 2025Aug 30 10 hours ago, Ardian said::) nije to kovano gvožđe. Posuđe je od livenog gvožđa, u narodu poznatije kao gusano ili tučano.Ah, ok! Hvala, lepo je znati. 😊 Nisam baš upućena u terminologiju, praksa mi ide mnogo bolje od teorije. 😄
October 5, 2025Oct 5 pazarila kcerka juceprva samostalna i bez roditeljskog odobrenja online kupovina, Машала“treba za skolu”61 bucks!?!da imam neki lekic uzeo bih…