Sunday at 15:543 days Otišao da mi kao zakasneli rođendanski poklon kupe neke naočare za sunce koje mogu da se nose na odelo, al' pošto na moju glavu ne idu te kulturice, nego samo Oakley brzina, završio u Laguni i po mojoj želji mi uzeli
Sunday at 19:013 days lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.
Sunday at 19:113 days 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.Nemoj na "gipsane" čarape ljubi te brat...nemoj nikakve čarape u stvari...
Sunday at 19:153 days 3 minutes ago, Frank Pembleton said:Nemoj na "gipsane" čarape ljubi te brat...nemoj nikakve čarape u stvari...da, baš na gipsane
Sunday at 19:193 days 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:jel sve u redu brt
Sunday at 19:323 days 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.Zar ovo nisu one bebeće? Imao moj klinac s tri godine. Edited Sunday at 19:323 days by Svemir Zeka
Sunday at 19:353 days 2 minutes ago, Svemir Zeka said:Zar ovo nisu one bebeće? Imao moj klinac s tri godine.ove moje su broj 45
Sunday at 19:413 days Ja sam kupila (tj.deca mi poklonila) ovo za čitanje Vikinzi za pripremu za muzej, a Raderfurd je odličan (Čitala sam mada odavno London). Vrhunsko istorijsko štivo.
Monday at 05:223 days 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.Iste ovakve ima moj sin od dve godine, njih je poceo prve sam sa obuva bez pomoci.