June 21Jun 21 Otišao da mi kao zakasneli rođendanski poklon kupe neke naočare za sunce koje mogu da se nose na odelo, al' pošto na moju glavu ne idu te kulturice, nego samo Oakley brzina, završio u Laguni i po mojoj želji mi uzeli
June 21Jun 21 lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.
June 21Jun 21 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.Nemoj na "gipsane" čarape ljubi te brat...nemoj nikakve čarape u stvari...
June 21Jun 21 3 minutes ago, Frank Pembleton said:Nemoj na "gipsane" čarape ljubi te brat...nemoj nikakve čarape u stvari...da, baš na gipsane
June 21Jun 21 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:jel sve u redu brt
June 21Jun 21 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.Zar ovo nisu one bebeće? Imao moj klinac s tri godine. Edited June 21Jun 21 by Svemir Zeka
June 21Jun 21 2 minutes ago, Svemir Zeka said:Zar ovo nisu one bebeće? Imao moj klinac s tri godine.ove moje su broj 45
June 21Jun 21 Ja sam kupila (tj.deca mi poklonila) ovo za čitanje Vikinzi za pripremu za muzej, a Raderfurd je odličan (Čitala sam mada odavno London). Vrhunsko istorijsko štivo.
June 22Jun 22 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:lud sam bio što ranije nisam ovo uzeoza miholjsko leto i ranu jesen imam i bele čarape, nosiću ih nema greskedo prodavnice i sl.Iste ovakve ima moj sin od dve godine, njih je poceo prve sam sa obuva bez pomoci.