Popular Post harper lee Posted November 30, 2024 Popular Post Posted November 30, 2024 (edited) 21 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Naravno, nije dozvoljeno nigde, više sam mislio koliko su revnosni redari u drugim zemljama da love pojedince. Kapiram da i tu ima nivoa, tj. da ima razlike u ponašanju u dvoranama turskih i grčkih timova u odnosu na recimo dvoranu Bajerna. Za razliku od popularnog misljenja i nama pusacima je podjednako vazno da redari nateraju debile da postuju znak zabrane pusenja na ovakvim mestima koliko i nepusacima. Pusim 40 godina izmedju jedne i dve paklice dnevno i tvrdim da su price "ja ne mogu da izdrzim dva sata bez cigarete i zapalicu pa neka sve pukne" najobicnije sranje i da nemaju nikakve veze sa navikom i zavisnoscu vec iskljucivo sa bahatoscu, bezobrazlukom i nedostatkom kucnog vaspitanja proverbijalnog srpskog "ti ce mi kazes sta ce radim" degenerika. Svakog ko zapali cigaretu u hali bih izbacio naglavacke i kaznio jednogodisnjom zabranom ulaska u halu pa neka pusi kurac umesto cigareta. Edited November 30, 2024 by harper lee 11
Heaviside Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 (edited) 6 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Nisam o tome nikad razmišljao, da li je u civilizovanijim zemljama dozvoljeno pušiti u dvorani? U civilizovanim zemljama uveliko postoje zabrane pušenja i na otvorenim prostorima, recimo na peronu na žel. stanici i naravno da ne sme da se puši apsolutno nigde unutra, ni u klubu u 3 ujutru a kamoli u sportskoj dvorani. mislim kapiram da se zajebavaš, al ajde e sad vidim da si proširio pitanje na to koliko se poštuje zabrana. bio sam u halama kao gledalac u Srbiji, hrvatskoj, austriji, italiji, nemačkoj, španiji, turskoj, grčkoj i americi. samo u Srbiji i hrvatskoj sam video da se puši. U hrvatskoj prošlog vikenda, tako da je informacija sveža. Edited November 30, 2024 by Heaviside 2 3
Mindaugas Žukauskas Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 2 minutes ago, Heaviside said: U civilizovanim zemljama uveliko postoje zabrane pušenja i na otvorenim prostorima, recimo na peronu na žel. stanici i naravno da ne sme da se puši apsolutno nigde unutra, ni u klubu u 3 ujutru a kamoli u sportskoj dvorani. mislim kapiram da se zajebavaš, al ajde Napisao sam civilizovaniJIM (od Srbije). Jasno je da zabrana svugde postoji, i da se vrlo decidno sprovodi u zemljama u kakvoj ti živiš. Pitanje je verovatno trebalo postaviti kao 'da li i koliko se purnja u Oaki ili Ulker areni'.
Heaviside Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Napisao sam civilizovaniJIM (od Srbije). Jasno je da zabrana svugde postoji, i da se vrlo decidno sprovodi u zemljama u kakvoj ti živiš. Pitanje je verovatno trebalo postaviti kao 'da li i koliko se purnja u Oaki ili Ulker areni'. Ma nisam video raspravu posle tvog posta nego opalio quote odmah, jasno sve bio sam na fener - barsa dok je robija bio trener i kalina igrao, nisam video da iko puši i generalno je bilo sve kulturnije nego u areni. jedino su organizacija ulaska i pretres podjednako smarački. u oaki sam bio baš davno i ne sećam se najbolje ali mislim da niko nije pušio. doduše tamo je onaj mentol pušio u prvom redu pored terena tako da sigurno nije nezapamćeno da se puši. u zagrebu se puši rutinski, dođe redar ali niko ga ne jebe 2%. španija, italija, nemačka, austrija, amerika naravno niko ne puši. 1 1
uini Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 19 minutes ago, Heaviside said: i naravno da ne sme da se puši apsolutno nigde unutra, ni u klubu u 3 ujutru a kamoli u sportskoj dvorani. naravno da je dvorana potpuno van svake logike, siguran sam da je čak i kod nas zabranjeno. što se klubova tiče, bio sam u jednom profi klubu u ultra-civilizovanoj zemlji ove godine i puši se, ne bira se šta. jal' el klasiko pljuge, ajkosi, vejpovi ali tamo odeš sa predznanjem a i ventilacija šuri k'o petrušev sinoć
red star forever Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Jesam li ja ovo pogrešno shvatio ili se stvarno puši u Areni?
MeanM@ Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Ako nesto moze cigane i grobare da ujedini i aktivira protiv zlikovacke vlasti to je definitivno speovodjenje te zabrane pusenja. Razmisljam samo da l bi veci haos bio na ulazu ili kolektivno purnjanje iz inata u samoj dvorani.
red star forever Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Stoka. Ako u 21. vijeku treba ikome objašnjavati da ne trebaju i ne smiju pušiti u zatvorenim javnim prostorijama, onda su stoka. 5
kralj Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 2 minutes ago, red star forever said: Stoka. Ako u 21. vijeku treba ikome objašnjavati da ne trebaju i ne smiju pušiti u zatvorenim javnim prostorijama, onda su stoka. Vala baš, da nije tog pušenja, sve puca od manira, frankofonija dominira vokabularom, kao Krunski savet da je radio selekciju. 2 3
MeanM@ Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Realno je bolje kad je zabrana u zatvorenom. Da l poluvreme, da l ispred kluba, restorana i sl. Ima to svoje prednosti. Ako nisi ovisnik level ne disem bez tri pakle u steku.
red star forever Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 2 minutes ago, kralj said: Vala baš, da nije tog pušenja, sve puca od manira, frankofonija dominira vokabularom, kao Krunski savet da je radio selekciju. Pušenje je prvi korak. Ma nije ni vrijedno diskusije. Zgrazavamo se nad korupcijom, vlašću itd a nismo sposobni sami pokazati najosnovnijih kulturu i vaspitanje, pih. Imamo ono što zaslužujemo kao društvo izgleda 1
kralj Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 (edited) On 30. 11. 2024. at 21:04, red star forever said: Pušenje je prvi korak. Ma nije ni vrijedno diskusije. Zgrazavamo se nad korupcijom, vlašću itd a nismo sposobni sami pokazati najosnovnijih kulturu i vaspitanje, pih. Imamo ono što zaslužujemo kao društvo izgleda Koja crna korupcija, ovo što danas čini navijački core su civilizacijski talog. Indijsko-pakistanski potkontinent bi ih se stideo. N od navijačke kulture tu nema, sve sami neuspešni kandidati za polučoveka. To kad dođe do nivoa da korumpira na nivou od 2 hilje din, vežba pola sata pred ogledalom. Edited December 2, 2024 by Valk
Eleniko Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 3 minutes ago, kralj said: Indijsko-pakistanski potkontinent bi ih se stideo. Kad jednom budem imao manje od 150wp dobićeš gif za ovo 3
Dankan Ajdaho Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 1 hour ago, Heaviside said: U civilizovanim zemljama uveliko postoje zabrane pušenja i na otvorenim prostorima, recimo na peronu na žel. stanici i naravno da ne sme da se puši apsolutno nigde unutra, ni u klubu u 3 ujutru a kamoli u sportskoj dvorani. mislim kapiram da se zajebavaš, al ajde e sad vidim da si proširio pitanje na to koliko se poštuje zabrana. bio sam u halama kao gledalac u Srbiji, hrvatskoj, austriji, italiji, nemačkoj, španiji, turskoj, grčkoj i americi. samo u Srbiji i hrvatskoj sam video da se puši. U hrvatskoj prošlog vikenda, tako da je informacija sveža. U Zgu u Bugaluu na Lajbahu je stoka (domicilna) opušteno purnjala čitav koncert. 2
Recommended Posts