Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

www.zastitaumestozabrane.com

Featured Replies

On 1. 12. 2024. at 5:15, Leia said:

Imam neki deja svadj feeling, da sam se već ranije svadjala sa Harperom na istu temu tako da ne dužim…

I meni ova gnusnost ogadi svaki zimski boravak u Srbiji tako da se za socijalizaciju uglavnom rukovodim ovom mapom

Ne shvatam baš na šta se odnose plave tačke prema legendi mape. Žute su za korektno odvojeni pušački i nepušački deo, zelene za skroz zabranjeni dim, a plave? Samo za formalnu zabranu a stvari je fristajl?

• Replies 4k
  • Views 212.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Srbiji se ladno pusi na onkologiji. Ne bas na intenzivnoj nezi ali par metara dalje na zatvorenom stepenistu/hodniku jer je vani previshe hladno jbg. Ali da zanemarimo zdravstvene trivije. Opst

• garmonbozia
    garmonbozia

Najveći problem je gde god da odeš vratiš se kući kao da si se valjao u pepelu cigareta. Odmah sve mora na pranje, zajebi.  Pritom, postoji razlog zašto je to maltene svuda zabranjeno u zatvoreno

Posted Images

22 minutes ago, eumeswil said:

Ne shvatam baš na šta se odnose plave tačke prema legendi mape. Žute su za korektno odvojeni pušački i nepušački deo, zelene za skroz zabranjeni dim, a plave? Samo za formalnu zabranu a stvari je fristajl?

plave su zabranjeno pusenje, a zelene bez ikakvog dima (vape i ostale novotarije).

3 hours ago, Venom said:

Očekiv'o sam da do sad neko pita ko je za zabranu pušenja u javnoj kući :covid19:

#onokad si na sredovečnom forumu, a niko se ne ponaša kao proverbijalni teča sa slave

@Midžeta reaguj

@Venom, nista na tvoj racun :)

27 minutes ago, nenad said:

plave su zabranjeno pusenje, a zelene bez ikakvog dima (vape i ostale novotarije).

Plave su zabranjene cigare a može vape i sl?

30 minutes ago, cedo said:

@Venom, nista na tvoj racun :)

Čado, još si uzentan 😂

1 minute ago, Eleniko said:

Čado, još si uzentan 😂

ne bre. kvotujem coveka, a ne obracam se njemu :D 

• 7 months later...

Jel puši neko og vas nešto što se zove Glo?

Ja pušim samo Glom

Uvalila mi neka klinka. Izgledam kao da držim frulu. I to mi dala crveno, kaže, da mi se slaže s kosom. dry

33 minutes ago, Svemir Zeka said:

Jel puši neko og vas nešto što se zove Glo?

glo = iqos

glo je bat(british american tobacco), a iqos phillip moris, nesagorevajući duhan

ja cepam iqos, šta te zanima?

'Oću l' se razboljet?

lolol

Par mojih poznanika cucla taj iqos. Moj glavni utisak je da smrdi gore od klasične cigarete

1 minute ago, Svemir Zeka said:

'Oću l' se razboljet?

lolol

ne

uzmi one purple(mislim da se tako zovu) borovnica/mentol te su top za okazione pušace

@Filozof manijak svilen si, u prvoj fazi je bio baš bljaks prvi dim, posle je manje više konstantan. u međuvremenu su menjali tehnologiju i uređaja i tzv patrona. sada su i patrone drugačije, ranije su bile heets, sada terea i potpuno su drugačije i patrone i način zagrevanja i sve