Jimmy Kowalski Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Zanimljivo da je na dresu nosio na srpskom..
omiljeni Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 On 18. 2. 2023. at 17:28, Micko8 said: Meni samo zbog toga sto je rec o sinu jedne od najvecih legendi srpske kosarke a ne zbog nekog neverovatnog talenta koji njegov sin poseduje samo ti je to žao, a kad sin jedne od najvećih legendi partizana pobegne iz partizana, to ti je super? e moj micko, ko te ne zna. pomislio bi čovek da neko ko tako olako daje preporuke da se djeca sklanjaju od večitih rivala, može da shvati da postoje ljudi koji isto tako sklanjaju djecu i od saveza đed martićevac možda tuguje onako iskreno i domaćinski, a ti si samo salty
Micko8 Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Ne znam kave veze imaju te dve situacije Sasinog sina sam spomenuo u kontekstu raspada mladjih selekcija Partizana, Ni Crvena Zvezda nista nije bolja u tom polju.
Micko8 Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 18 hours ago, Блок_64 said: Ma niko se nije nasikirao oko toga veruj mi. U prvo vreme prsnes posle shvatis da ta cudna veza treneri,menadzeri,pare mora da funkcionise na svakom nivou. Ima tu jos momaka kojima su neke druge reprezentacije koje su smesne u kosarci nudile i drzavljanstvo i ozbiljne pare i stanove,tako da nemoj da te cudi ako budes cuo za jos neki slucaj. Sto se mog tice sa tim je zavrsio vratio im je sve dresove,trenerke,sorceve i ostalo i tesko da ce opet pristati da igra za njih posto mu je ovo drugi put da je izbacen. Zao mi je zbog situacije vaseg sina. Mnogi klinci su neopravdano zapostavljeni proslog leta. Mogli smo komotno zlatnu medalju da otkinemo na kadetskom prvenstvu a na kraju smo jedva glavu sacuvali
omiljeni Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 19 minutes ago, Micko8 said: Ne znam kave veze imaju te dve situacije Sasinog sina sam spomenuo u kontekstu raspada mladjih selekcija Partizana, Ni Crvena Zvezda nista nije bolja u tom polju. pa tako možeš i Pejinog sina pomenuti u kontekstu raspada mladih selekcija KSS
Micko8 Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Igrao se neki internacionalni Rising Star turnir u Grckoj preko vikenda, , Mega osvojila turnir. Ne znam kako Bogoljubu nisu dodelili titulu MVP-ija , iz pobednicke je ekipe i najbolji je igrac,dabl dabl u finalu u duelu protiv one grcke zverke Smaodurova.
Micko8 Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Kakva partija mladjanog Backa u juniorskoj ligi Srbije u porazu od Radnickog, 32 poena,14 skokova, sut za tri poena 4/5. On ce garant kod Miska sledece sezone.
Блок_64 Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 On 12. 3. 2023. at 17:49, Micko8 said: Kakva partija mladjanog Backa u juniorskoj ligi Srbije u porazu od Radnickog, 32 poena,14 skokova, sut za tri poena 4/5. On ce garant kod Miska sledece sezone. Ako misko da 100 000 evra obestecenja hoce.
Micko8 Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Sta je to za Miska ako zeli da dovede igraca. Iz Slobode je doveo Markovica i Milosavceva. Ima Jokicev dodir oko obruca ali najimpresivnija je pracka koja poseduje u sutu za tri poena.
Micko8 Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 (edited) Kadetski tim Partizana doveo Lazara Stojkovica iz Radnickog, 210cm krilni centar, centar . Debituje upravo sada,mnogo bolji igrac od Plisnica. Rekao bi da im je on najbolji potencijal u mladjim slekcijama. Edited March 15, 2023 by Micko8
Блок_64 Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 7 hours ago, Micko8 said: Kadetski tim Partizana doveo Lazara Stojkovica iz Radnickog, 210cm krilni centar, centar . Debituje upravo sada,mnogo bolji igrac od Plisnica. Rekao bi da im je on najbolji potencijal u mladjim slekcijama. Prelazni rok je zavrsen jos 23 decembra ne znam kako su mogli da ga dovedu
Max Morlock Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 1 hour ago, Блок_64 said: Prelazni rok je zavrsen jos 23 decembra ne znam kako su mogli da ga dovedu Ma verovatno je "doveden" tako što trenira sa Partizanom. Još uvek je registrovan za Radnički, a moći će zvanično da pređe tek krajem avgusta. Do tada - samo prijateljske utakmice. 1
Recommended Posts