FPLS Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Nismo losi. Ko su glavni prospekti, Topic i Vudragovic?
hrkljush boys_2 Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Vudragović odličan, meni je ovaj Pavlović uvijek interesantan, šteta što je šuta bez.
Joe D Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 asvel je ovde favorit, zvezda za njima, ovi ostali boranija. mozda mega sutra povuce djurisica iz repke, ali ne verujem da ce im biti od narocite pomoci.
Joe D Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 ladno toni parker i ovde postavio brata za trenera
hrkljush boys_2 Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Solidna 2 pleja za ovaj uzrast, Topić i Pavlović, vidjećemo kako će se dalje razvijati. Odličan ovaj Demir kod Tofaša.
kralj Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Ne bih baš rekao da Pavlović ima nešto što bi ga preporučilo za opipljivu nadu. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Joe D Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 igrac bez suta i pregleda igre, savrsen za radonju. 1
Micko8 Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 (edited) Topic je najzanimljiviji igrac u CZ, sramota je da on pocinje meceve sa klupe iza Pavlovica Posle njega Gacic ali on mi je skroz nedefinisan a plus mora mnogo da radi na telu, Malesevic iz onog ANGT tima jos uvek ne moze da zakuca a visok je 222cm Partizan je najmanje pokazao na ovom turniru mada imaju nekoliko igraca koji su mi zanimljiviji od citavog rostera Mege. Mikic centar je zanimljiv igrac , vode ga 210 cm, mada nisam bas siguran ali ima poprilican raspon ruku, igra kvalitetnu odbranu , ima smisao za igru. Stankovic je takodje solidan potencijal. Edited February 27, 2022 by Micko8
hrkljush boys_2 Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Pavlović sigurno nije bez pregleda igre, ima brzinu i eksplozivnost, na šutu treba da radi može se i to korigovati u određenoj mjeri.
pbg12345 Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 po kom osnovu ucestvuju klubovi na ovom turniru, po pozivu ili kako idim ovaj neki beograd tim sa mahom igracima dinamika, ne secam se da je toga bilo ranije zapravo pitanje je zasto na turniru nema borca
hrkljush boys_2 Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Je li Borac bio juniorski prvak ono prošle godine, znam da su izbacili neke interesantne klince u 1. tim? Fakat koji je kriterijum za učešće?
pbg12345 Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 kadetski ove godine su bez poraza u kadetskoj konkurenciji, a u juniorskoj imaju jedan poraz od zvezde (ta ekipa gde igra topic) od prve petorke te proslogodisnje sampionske ekipe, dvojica su 2005 i dalje imaju pravo nastupa za kadete, trojica 2004 i igraju iskljucivo za juniore (i seniore borca i cacka94) 1
Joe D Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Igra se na pozivnicu. Mega, Partizan i Zvezda su tu tradicionalni ucesnici, ove godine su uveli po jedan taj all star tim na svaki turnir. Asvel i Valensija su ucesnici proslogodisnjeg zavrsnog turnira, tako da je sa te strane jaci turnir, ali su mega i partizan bas odron. Finale bi trebalo da bude dobro. Asvel je prilicno lagano resio zvezdu na f4, ali mislim da zvezda ima rezervu u odnosu na ovo sto je do sad igrala. 2
MiddleClass Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 1 hour ago, Joe D said: Ali su mega i partizan bas odron. Koji je razlog ovoga?
Joe D Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Losa selekcija. Kod Partizana mozda i trener. Nema kod nas dovoljno talenata da se nekoliko ekipa napuni svake godine. 1
Recommended Posts