Milošica Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Tačno. Imao sam u glavi potencijalni fail sa imenom, ali me je mrzelo da guglam
Micko8 Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 (edited) Petrovic je MVP utakmice, prelomio je za francuze, gnjavao je nas napad a u odbrani su ga probijali kako su hteli, jos jednom uzasna odluka Lukica da posalje Djurisica kuci, bez obzira na njihov sukob , Djurisic je daleko najtalentovaniji bek u ovom timu, ima fizikalije i atletske mogucnosti da se nosi sa francuzima. Edited July 10, 2021 by Micko8
Joe D Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Pa dobro, sa ovim timom biti na dva poseda protiv Francuza u polufinalu svetskog je sasvim ok. Mogli su bolje da se selektiraju plejmejkeri, mogao je Djurisic da ne jede bananu, mozda bi bilo bolje. Ali ionako smo malo preko reda upali na prvenstvo. Ono sto je meni od pocetka utisak, koliko spore reakcije imaju visoki igraci. Ne pamtim limitiraniju unutrasnju liniju od ove. A to ne verujem ni da smo mogli bolje da proberemo.
Mindaugas Žukauskas Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 7 minutes ago, Milošica said: Tačno. Imao sam u glavi potencijalni fail sa imenom, ali me je mrzelo da guglam Nije nerealno da i Dragutin iznedri dobrog košarkaša: https://m.facebook.com/watch/?v=2647442782202502&_rdr Šteta za ovu tekmu, Vanyama igrao 7 minuta, moglo se to i iskoristiti. Biće interesantan obračun njega i Holmgrena u finalu, svakako.
Micko8 Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 (edited) 42 minutes ago, Milošica said: Od tih plejmejkera 2000.-2005. sin Dragutina Topića je jedini ozbiljan potencijal. Pitanje je koliko je ozbiljan , decko je atletski dosta limitiran , nije ni preterano brz, ima kefalo za kosarku ali videcemo dokle ce ga ono daleko odvesti. Velika je steta sto Vukcevic nije mogao da igra na ovom prvenstvu, pomogao bi mnogo , Jovic,Vukcevic i Djurisic, to bi bila ekipa za finale ali vazno je da te igrace dobijemo za seniorski tim. Edited July 10, 2021 by Micko8
kralj Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Kako je debeljuca izdominiraoPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Joe D Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 uhvatio sam samo kraj, mislio sam da se utakmica igra u 8. koja im je logika da pocne u 6, tri utakmice u tri dana, francuzi zavrsili svoje polufinale sinoc u 10.
kralj Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Pa i jesu energetski pali početkom 4/4, ali su se 2 puta vratili sa minus 7-8 bukvalno u minut.Imali su svakako šansu, da se Vembaniama opet nije izglupirao sa faulovima mislim da bi dobili.Bas dobra tekma, gledaj snimak DzoPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
J.R. Cash Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 13 minutes ago, kralj said: Kako je debeljuca izdominirao As!
kralj Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Ovaj prvi potpredsednik je slika i prilika kakva je fiba sprdnja [emoji16]Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Micko8 Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 (edited) Nagradise Holmgrena MVP titulom a ovaj nije bio ni treci ,cetvrti najbolji igrac svoje ekipe na turniru , ali eto i FIBA se ukljucila u hajp On i Peno su dva najgora MVP-ija Fibinih takmicenja, u poslednjih desetak godina. Edited July 11, 2021 by Micko8
Micko8 Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 (edited) Mislim da smo blizu, da posle Stojakovica dobijemo napokon jos jednu kompletnu trojku , naravno decko ima jos mnogo da radi na svojoj igri ali talenat je ocigledan a u Megi ce dobiti pravu priliku da se razvije kao igrac . Pokusevski,Jovic,Djurisic i Vukcevic je sasvim lep kapital koji poseduje srpska kosarka, ako se svi razviju u zeljenom pravcu , nece biti krize za seniorsku reprezentaciju u skorijoj buducnosti, naravno ako se svi budu odazivali pozivu Svi ti igraci su se pojavili iz drugog plana, nista nije planski radjeno kod nas , zato cemo se mi uvek vracati posle neuspeha i opet biti neki faktor u svetskoj kosarci, uvek ce se odnekud pojavljivati talentovani igraci poput ovih nabrojanih . Edited July 14, 2021 by Micko8
Micko8 Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 (edited) Uskoro sa bracom, oni imaju mnogo talentovanije 2004 godiste. Edited August 4, 2021 by Micko8
Recommended Posts