Micko8 Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) Jovic ce u NBA iz mege sledece godine, verovatno ce biti medju top 10 izabranih igraca. Petrovic je te uvek raspolozen za indijanstinu. Edited July 9, 2021 by Micko8
NevenMan Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 2 minutes ago, Micko8 said: Jovic ce u NBA iz mege sledece godine, verovatno ce biti medju top 10 izabranih igraca. Petrovic je te uvek raspolozen za indijanstvinu. jebes Bojana i Bogdana Bogdanovica; kako ce ovaj sve da zbuni kad se pojavi tamo u drustvu MVPija 1
Milošica Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) 2 minutes ago, NevenMan said: jebes Bojana i Bogdana Bogdanovica; kako ce ovaj sve da zbuni kad se pojavi tamo u drustvu MVPija Već komentarišu to Ameri. U fazonu sve se vrte ista imena i prezimena. Edited July 9, 2021 by Milošica
theanswer Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Previše je lopta kod Petrovića. Umesto da je damo Joviću u ruke, ovaj je drvi 20 sekundi
steins Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) Moze ovaj da ide u NBA, dovolnno je glup :isuse: Sent from my SM-N970F using Tapatalk Edited July 9, 2021 by steins
Micko8 Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) Skobalj po drugi put pokusava da nas ukopa u zavrsnici, dobro je imati poznatog tatu. Steta sto Vukcevic ne moze da nastupa za nasu reprezentaciju na ovom turniru, sto je na ovom turniru iz tima odstranjen nas ubdeljivo najtalentovaniji bek a bilo je mesta u ovoj ekipi i za Radovanovica. Samo sa tri igraca bi izgledali mnogo bolje atletski i sigurno bi igrali finale , mada imamo neke sanse sutra u polufinalu . Edited July 9, 2021 by Micko8
steins Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) Dobro je ovo. Samo što su nam unutrašnji igrači jača strana. Tipujem na brojeve 50, 13 /ili 14/ i ovaj sa brojem 3 ako ukapira da ne sme da pravi ovakve faulove na najboljem igraču protivničke ekipe - i kad sam kod toga, ovaj Argentinac sa brojem 21 je odličan. Jel mi stvarno nemamo ni polupismenog pleja ili ova dva imbecila moraju da igraju iz drugih razloga? Naravno, naši treneri, u stilu Kokoškova, i ne pokušavaju da nauče klince da čuvaju obruč i reket Šta sam propustio kod ovog igrača sa brojem 50 što ga pljujete? Edited July 9, 2021 by steins
Micko8 Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Jovic je bolji NBA prospekt od Holmgren-a i uveren sam da ce napraviti bolju NBA karijeru, ako ga povrede zaobidju.
spaceploitator Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 7 hours ago, Joe D said: francuski jabbar, generacijski igrac ako mu nozice izdrze kakve su nam sanse protiv le jabbara? svakako lepse s njima da igramo, nema iritantnijeg tipa igraca za gledanje od uobicajenog litvanskog lekavicius kepeca sto ga ovde verno glumi stenionis
kralj Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Nisam gledao Francuze, al sam bacio sinoc pogled na snimak Kanade i Spanije. Glavni utisak je da nas je zreb/kostur prilicno pogledao. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Joe D Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 10 hours ago, spaceploitator said: kakve su nam sanse protiv le jabbara? svakako lepse s njima da igramo, nema iritantnijeg tipa igraca za gledanje od uobicajenog litvanskog lekavicius kepeca sto ga ovde verno glumi stenionis mozemo eventualno da pripaljujemo trojke u prvih nekoliko sekundi napada, pa sta bude. ako udjemo u pozicioni napad sa ovim sto imamo, kosa necemo videti. realno je da izgubimo 20+, ali sta znam, nekako mi uvek iznenadjujuce dobro igramo u svim uzrastima protiv francuza. za razliku od mrtvih litvanaca koji nas delju gde nas vide.
Recommended Posts