Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Jagnjetina.

Neki kari možda?

Guglaj saffron and lamb.

Razmislio bih o bundevi, bilo kao sastavnom delu jela, bilo kao prilogu.

Dobro me podseti da zovem Šicka da obezbedim jagnjetinu za sebe.

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Može kari. Ma treba mi savet s kojim ukusima ide :) da ga ne ubijem nečim drugim.

Ja sam nekad u davna vremena pravila otprilike po onim receptima na zadnjoj strani kesice karija, ovako nesto recimo a u nedostatku ovih racica proprzim malo piletinu i posle kuvam sa ostalim sastojcima.

Yellow-Curry-Paste-.jpeg

• Hvala 1

E jedva nadjoh, mislim da sam ovaj zeleni kari dish pravila, i ne secam se da sam dodavala fish sos u ovo ili ovo neko opciono lisce, samo kari, kokosovo mleko, piletina i povrce tipa cheri paradajza, mini kukuruza i poneke mahune ili asparagusa tu i tamo ako me secanje ne vara.

Glavno - 15 min recepti. Imala sam neku drugaricu Vijetnamku od nje sam pokupila najprostiji spring rolls, to je neki moj nivo vestine

BlueElephantGreenCurryPastebackwithmrp_8

1 minute ago, Svemir Zeka said:

Upravo sam jela random rižoto, a sad mi se jede jagnjetina i kari i sve 😭

dok sam se ovako hranila, gojila se nisam.

Jbg.

33 minutes ago, Mel said:

dok sam se ovako hranila, gojila se nisam.

Jbg.

Prvih 6 meseci ove godine bila sam na hrono israni po receptima Ane Ćubele. Jbt, zvučim k’o reklama :D A zaista, smršala sam 8kg i holesterol mi je prvi put posle ne znam koliko bio u granicama normale. Opet reklama.

Ishrana po tim principima baš traži disciplinu i oduzima prilično vremena. Ali nema toliko odricanja.

• +1 1
Just now, Boksita said:

Prvih 6 meseci ove godine bila sam na hrono israni po receptima Ane Ćubele. Jbt, zvučim k’o reklama :D A zaista, smršala sam 8kg i holesterol mi je prvi put posle ne znam koliko bio u granicama normale. Opet reklama.

Ishrana po tim principima baš traži disciplinu i oduzima prilično vremena. Ali nema toliko odricanja.

Ima onaj topik Dijeta 2024, ako imas vise da pises o tom sistemu ubaci tamo. Mozda ce koristiti nekom.

I ja se kanim da ubacim neku LRP dijetu koju sam drzala pre par godina.

• Hvala 1
13 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ja sam izbacila neke gluposti nekoliko dana i već vidim promenu

Kakve promene, raspishi se malo :think: