November 14, 20195 yr istina, crna coksa jede mak. sad mi palo na pamet sta bi se desilo da se isto umuti s belom.
November 14, 20195 yr definitivno mater je jednom napravila neki sa belim korama sa makom i limun kremom u nekoliko redova i najobichnijom shecernom glazurom ozgo. i to je bilo apsolutno nemoguce. i zaturila recept. a mogu da se kladim da je nasurfovala negde i zaboravila i nece naci vishe nikad sent from bubamoto
November 14, 20195 yr evo, bas taj je radila, da obradujes staru majku, nema vise izgovora da ne pravi nisam ja, tebe bih draftovala za pokusnog kunica u mojoj eksperimentalnoj kuhinji za mak, samo da si blize. eh. Edited November 14, 20195 yr by darling
November 14, 20195 yr Mmmm super je ovaj kolac, bas mami 😍 Ma zasto ne pisete ovo u Torte i kolace, posle nema tamo gde treba da bude 😕 ☹ Pravim danas Juli pitu, sjajan kolac, ko ne zna nek napravi da proba 😊 nije komplikovano nista. Edited November 14, 20195 yr by Jumanji
November 14, 20195 yr 39 minutes ago, darling said: imas vec taj recept na tortama i kolacima, ostavila buba pre par godina koko puta mislish ti da ja udjem dvaput u istu reku
November 20, 20195 yr nasla sam kesu zamrznutih gomboca na dnu fridza ...jel ih pre kuvanja odmrzavam ili ne ?
November 21, 20195 yr nisam nikad, pa da pitam... kestenje da pečem u rerni ili na ringli, i koliko, kako znam da su gotovi?
November 21, 20195 yr Možeš na tiganju. Pre pečenja zareži ih u obliku krsta, ili plitko po čitavom obimu (meridijani). Okvirno pola sata - probaj. U rerni nisam pekao. Edited November 21, 20195 yr by Ras
November 21, 20195 yr 53 minutes ago, banatjanin said: nisam nikad, pa da pitam... kestenje da pečem u rerni ili na ringli, i koliko, kako znam da su gotovi? Ringla, gotovi kad krene opna da se odvaja