gospa buba Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 mislish da nam podvaljuju tetragoniju tetragonidis?sent from bubamoto
darling Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 ne podvaljuju, nego to doslo tako, bacili seme, videli lako se gaji, ima leti kad nema spanaca, i ona na sta lici, zeleno je, jbga na spanac, a jedno od imena je novozelandski spanac, pa skratili. al zove se i morski spanac. sto je spanac ko sto je morski krastavac krastavac meni bezukusno, debelo, dala sam sansu par puta i batatlila.
ivy Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 pa dobro ovaj se bari a spanac se sotira...meni je kul,nema onaj ,,zeleni,, miris koji spanac ima i za jelo koje pravim mi bas odgovara sto je deblji kupim kod bakice iz kraja bude lep i cist..
beyoncé Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 proletos sam se navukla na salatu sa svežim spanaćem, jagodama i sirom od ovce (kad imam dodam i orahe), i dresingom od limuna, maslinovog ulja i maka sad sam samo jagode zamenila breskvama i spanać tim kvazi spanaćem, pa dok mi se bubrezi ne napune kamenjem od oksalata uz varijetet s breskvom dobro ide i kad se dodaju slajsovi pančete ili pršute ili tako nekih suvih gudiz bjutiz, pa u zemičku ko sendvič nego, sad bistrim internet u potrazi za idejom šta da jedem i naletim na recept za babaganuš sa belom čokoladom. na šta li to liči? https://www.saveur.com/article/Recipes/White-Chocolate-Baba-Ghannouj
namenski Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 7 minutes ago, beyoncé said: sirom od ovce Нисам сигурно језички чистунац, понајмање бих да помислисш да те исправљам, поготово не на топику на који не залазим, али бих на твом месту радије уместо квотованог, користио израз овчији сир Ово што си написала може да има, наиме, на српском неке друге конотације
beyoncé Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) namenski, pobogu, mislila sam da je očigledno da je igra reči namerna dresing s makom mi je fejv već par godina a salata je bila inspirisana ovom i stvarno je ok e. hoste, koji ti je to dijalekt "ovčko"? Edited July 31, 2018 by beyoncé
namenski Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Just now, beyoncé said: namenski, pobogu, mislila sam da je očigledno da je igra reči namerna Онда свака част, без зезања, глуп сам
namenski Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 12 minutes ago, beyoncé said: šalimo se Јок ја: када на неочекиваном месту видим сличну конструкцију, одмах се сетим 1 форумашице која живи у туђини и чији је деда био ''менаџер једног имања осредње величине у Шумадији...''
beyoncé Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 hoste, ne znam o čemu pričaš namenski, stvarno ne znam o čemu pričaš
aram Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 5 minutes ago, beyoncé said: hoste, ne znam o čemu pričaš host je bugarčetm
beyoncé Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 i ja se samo šalim (opet) na račun centralnosti bitolja tj karte koje je okačio
Recommended Posts