Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted (edited)
i ja sam tako mislila a onda videh sta se desilo Buckovoj drugarici koja je to predlozila?muskarci postali mnogo tradicionalni ili sam ja postala matora .... boranija
Ne znam za taj sluchaj,ali ako je ono shto mislim, tko mozhe sa Buckom. Mlad, poletan, pun energije, zaljubljuje se, odljubljuje.... Valjda su mu i drugarice otvorenog uma :).Matori ce mozhda igrati karte ili neshto tako. Edited by cedo
Posted (edited)
:lol: Ti baš imaš fetiš na šnicle, a?
Kralj zhivotinja je svinja. Ko bi rekao za jednog neravnichara :)edit: BTW, danas sam na pauzi za ruchak otresao jednu pastrmajliju. Ako ste imali kontakta sa Makedonijom onda znate o chemu se radi.Nishta posebno. Testo kao za picu (valjda), samo ne tako tanko i elipsastog oblika (nije najvazhnije ali tako ih ovde sluzhe), a unutra/gore kockice mesa, pogadjate, svinjskog (mozhe i pilece za one koji hoce da lete).Mozhe se tu dodavati jaje ili sir, ili kachkavallj, pechurke ili kombinacije. Mnogo je dobro. Edited by cedo
Posted

Moderator pomerio poslednje postove na kulinarski what's up - now eatinga ja da podvucem ovaj trik iz kuhinje, moju najnoviju igracku, moj dragulj - serpu od kovanog gvozdja koja zatvara skoro hermeticki, odlicno provodi temperaturu, i cuva je dugo a krivine na poklopcu kondenzuju paru koja onda pada nazad i orosava jelo tokom kuvanja:wub:100_1040.jpg

Posted

Aj mi pokloni to. Šibam ti adresu na PM.

Posted
Aj mi pokloni to. Šibam ti adresu na PM.
hocu, nece se razbiti, samo mi kazi koliko veliku serpu, lonac ili sta zelis
Posted

Pa jedno 7 litara, lonac. A?

Posted
Pa jedno 7 litara, lonac. A?
dogovoreno!
Posted
Moderator pomerio poslednje postove na kulinarski what's up - now eating
A moj recept za pastrmajliju. angry.gif :)
Posted

a meni pokloni to sto ti je u toj fensi serpi, ja sam skroman (ali gladan).larsone, jbte nasta ce da ti lici ta javna kuhinja, uapsice te zbog mita i korupcije!

Posted

Kako misliš da opskrbim ovolike gladne besposličare sa neodgovarajućim equipmentom?

Posted
Kako misliš da opskrbim ovolike gladne besposličare sa neodgovarajućim equipmentom?
modesti, henriche i cedo hvala na pomoci!operacija boranija uspesno izvedenamada, moram da priznam da sam imao malu pomoc jedne pripadnice boraniji sklonijeg polabilo je malo preslano ali ko mari
Posted (edited)

e moja Srbijo medj' shljivama - vidi kako se pakuje kukuruzno brashno (BTW - sva srecna sam sto sam ga nasla)100_1072.jpgsutra - PROJA!

Edited by msmodesty
Posted

Sta bi moglo da se spremi od patlidzana a da nije musaka?

Posted

Ispohuj ih. Ništa lepše.Ili eventualno seckani na sitne kockice pa proprženi na vrelom ulju, pa kad su 70% gotovi preliti sa 2-3 umućena jajeta, plus so i biber.

Posted

Ili baciš oceđene kolutove od cca 5 mm debljine na plotnu/teflon, pa ih posle preliješ maslinovim, blukom i peršunom. Još ako se ukombinuje sa jednako tretiranim tikvicama i paprikama, ihaj :)