cedo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 (edited) i ja sam tako mislila a onda videh sta se desilo Buckovoj drugarici koja je to predlozila?muskarci postali mnogo tradicionalni ili sam ja postala matora .... boranijaNe znam za taj sluchaj,ali ako je ono shto mislim, tko mozhe sa Buckom. Mlad, poletan, pun energije, zaljubljuje se, odljubljuje.... Valjda su mu i drugarice otvorenog uma :).Matori ce mozhda igrati karte ili neshto tako. Edited August 24, 2009 by cedo
cedo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 (edited) Ti baš imaš fetiš na šnicle, a?Kralj zhivotinja je svinja. Ko bi rekao za jednog neravnichara :)edit: BTW, danas sam na pauzi za ruchak otresao jednu pastrmajliju. Ako ste imali kontakta sa Makedonijom onda znate o chemu se radi.Nishta posebno. Testo kao za picu (valjda), samo ne tako tanko i elipsastog oblika (nije najvazhnije ali tako ih ovde sluzhe), a unutra/gore kockice mesa, pogadjate, svinjskog (mozhe i pilece za one koji hoce da lete).Mozhe se tu dodavati jaje ili sir, ili kachkavallj, pechurke ili kombinacije. Mnogo je dobro. Edited August 25, 2009 by cedo
msmodesty Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Moderator pomerio poslednje postove na kulinarski what's up - now eatinga ja da podvucem ovaj trik iz kuhinje, moju najnoviju igracku, moj dragulj - serpu od kovanog gvozdja koja zatvara skoro hermeticki, odlicno provodi temperaturu, i cuva je dugo a krivine na poklopcu kondenzuju paru koja onda pada nazad i orosava jelo tokom kuvanja:wub:
henrik larsson Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Aj mi pokloni to. Šibam ti adresu na PM.
msmodesty Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Aj mi pokloni to. Šibam ti adresu na PM.hocu, nece se razbiti, samo mi kazi koliko veliku serpu, lonac ili sta zelis
msmodesty Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Pa jedno 7 litara, lonac. A?dogovoreno!
cedo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Moderator pomerio poslednje postove na kulinarski what's up - now eatingA moj recept za pastrmajliju. :)
yolo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a meni pokloni to sto ti je u toj fensi serpi, ja sam skroman (ali gladan).larsone, jbte nasta ce da ti lici ta javna kuhinja, uapsice te zbog mita i korupcije!
henrik larsson Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kako misliš da opskrbim ovolike gladne besposličare sa neodgovarajućim equipmentom?
sherman Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kako misliš da opskrbim ovolike gladne besposličare sa neodgovarajućim equipmentom?modesti, henriche i cedo hvala na pomoci!operacija boranija uspesno izvedenamada, moram da priznam da sam imao malu pomoc jedne pripadnice boraniji sklonijeg polabilo je malo preslano ali ko mari
msmodesty Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 (edited) e moja Srbijo medj' shljivama - vidi kako se pakuje kukuruzno brashno (BTW - sva srecna sam sto sam ga nasla)sutra - PROJA! Edited August 27, 2009 by msmodesty
mraki Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Sta bi moglo da se spremi od patlidzana a da nije musaka?
renne Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ispohuj ih. Ništa lepše.Ili eventualno seckani na sitne kockice pa proprženi na vrelom ulju, pa kad su 70% gotovi preliti sa 2-3 umućena jajeta, plus so i biber.
henrik larsson Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ili baciš oceđene kolutove od cca 5 mm debljine na plotnu/teflon, pa ih posle preliješ maslinovim, blukom i peršunom. Još ako se ukombinuje sa jednako tretiranim tikvicama i paprikama, ihaj :)
Recommended Posts