precog Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 jesi li vodio plecku kod veterinara da joj lupi pecat?
Haralampije Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 7 hours ago, Host said: Jel ima neko interesantan recept za plecku od divlje svinje? Standardno bih je spikovao blukom, slaninom i ruzmarinom, ali bih probao nesto drugacije ako imate ideju. Hmm,a da to ne bude zilavo nakon pecenja? Ja bi to lepo odkostio iskekao na kockice i napravio divan paprikas,vrlo jednostavan,dosta c luka,paradajza iz konzerve,belog vina plus zacini.Ne bi bilo lose dodati i nesto junetine ili svinjskog paufleka ako je vepric bio matoriji a meso posnije
renne Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 I ja bih neki gulaš od toga, ali neću da se mešam majstor hostu
Čutura Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 (edited) 22 hours ago, precog said: jesi li vodio plecku kod veterinara da joj lupi pecat? nece da pravi kobasice.. Quote Hmm,a da to ne bude zilavo nakon pecenja? Ja bi to lepo odkostio iskekao na kockice i napravio divan paprikas,vrlo jednostavan,dosta c luka,paradajza iz konzerve,belog vina plus zacini.Ne bi bilo lose dodati i nesto junetine ili svinjskog paufleka ako je vepric bio matoriji a meso posnije u paprikas od divlje svinje ja uvek turim karanfilic, par komada i suve sljive ili malo dzema od sljive, pravi razliku.. Edited January 26, 2018 by Čutura
precog Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 16 minutes ago, Čutura said: nece da pravi kobasice.. vrela krv divljih predaka tece u njegovim zilama, mozda hoce da jede krvavo :O
precog Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 1 hour ago, Host said: Nesto si pomesao, nisu moji preci bili divlja horda nego gospoda u togama koja naizmenicno bocka cas pecenu divlju svinjetinu na D'Artanjan nacin cas rosne decake porobljene u pohodima na necivilizovane zemlje hmmm, cek da izguglam kad su bugari ogrnuti togama bili, moz bit da sam jeo strudle sa jabukama za vreme tog casa. :O
banatjanin Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 1 hour ago, Host said: Strudla nije bila sa jabukama nego sa makom. Mnogo maka.
askeladden Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 (edited) On 25.1.2018 at 11:15 AM, Host said: Jel ima neko interesantan recept za plecku od divlje svinje? Standardno bih je spikovao blukom, slaninom i ruzmarinom, ali bih probao nesto drugacije ako imate ideju. Pulled pork samo sa obicnim tamnim sosom i klekom,i dzemom od brusnica.Jednostavno a dobro.Uz to pecurke,knedle ako moze..heljda .karamelisani crveni kupus.Istocno evropski onako.I klekovaca rakija Edited January 26, 2018 by askeladden Dodatak recepta
askeladden Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Braziranje,vise nego bbq style .A tamni sos sa strane.Mozda i da je na kratko sokiras ekspres loncem i pnda na pecenje.
Anonymous Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Jel' ima negde recept za riblju čorbu bez proklete Vegete/začina C/dodatka za riblju čorbu/pojačavača ukusa? Morska riblja čorba me još više interesuje, ali gde da nađem ribu za nju na kontinentu?
renne Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 pisao ja nekoliko puta recept ovde, šta će ti net
Anonymous Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Hvala, pretražiću. A gde kupuješ ribu za nju, izbegao bih one mešavine iz samoposluga?
renne Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 obično zemunska pijaca mada Rebelia mešavina za čorbu je više nego korektna, ja tu nemam zamerke
Recommended Posts