katamaran Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 bas mi je drago da ti se dopalo. meni je to leti jedno od osnovnih jela. I kod mene hit u kuci :) Bas prija po vrucini.
Zverilla Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 leblebije iz konzerve + dresing od: malo uprzenog kumina u avan da se istuca malo vise uprzenih badema na listice i susama biber, mulje, med, limun (barem 1 ceo, lepsa je salata kad je kiselija) sitno seckan crveni cili - treba da bude malko ljuto i lepo izgleda kad se procrveni kroz salatu. sledeci put cu da izvadim seme da bi bilo jednako ljuto al sa vise papricica internet kaze sveza nana, al posto nisam imao posluzio je i persun
MayDay Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 I beg for help. Treba da napravim nešto fino slatko od rogača, imaću svoj štandić za Feštu od rogača. Preferiram da ne razvijam i pečem testo kao za štrudlu. :-)
gospa buba Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) I beg for help. Treba da napravim nešto fino slatko od rogača, imaću svoj štandić za Feštu od rogača. Preferiram da ne razvijam i pečem testo kao za štrudlu. :-) http://www.coolinarika.com/recept/kuskus-tart-sa-narancom-i-rogacem/ bogotac. ukusa i svega. (testirano, superlako, pravila sam) Edited July 21, 2015 by gospa buba
aram Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 napravi liker. doduse, treba 45 dana da stoji na suncu...
gospa buba Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 e pa ja nudim realno reshenje, a ti nudish obecanje buducnosti. pa da vidimo :D
Frank Pembleton Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Koji sir ide u cheescake ? Ozbiljno pitam ne zajebavam se...
Recommended Posts