duda Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 ima i onih velikih zigica :)pale su mi na pametgde ima da se kupi tih žigica ?
assück Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 (edited) ^^pre koliko ti prstiju bog oduzme Edited October 16, 2013 by assück
aram Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 @dudabilo na svakoj pijaci nekad, al bolje idi do kineza i uzmi kuhinjski upaljacima jedan prost test - ako ne smes da prodjes prstom kroz plamen svece, onda bolje ne pokusavaj.
renne Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 ako ne smeš prstima da ugasiš plamen sveće definitivno ne pokušavaj. A velikih žigica ima i po većim marketima, na mestu gde se prodaje baštenska i oprema za roštilj. Mada ja to radim sa ovim standardnim malim
duda Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 @dudabilo na svakoj pijaci nekad, al bolje idi do kineza i uzmi kuhinjski upaljacima jedan prost test - ako ne smes da prodjes prstom kroz plamen svece, onda bolje ne pokusavaj.definitivno ne smem da gasim sveću prstimakako izgleda taj kuhinjski upaljač ?znam kako izgleda onaj za plin, ali kontam da to nije taj
aram Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 (edited) ma najobicniji, kod kineza dzabaal naravno, uvek mozes ubediti i sebe i muza da ti je neophodan bas ovakaval onda mozes i da pravis crème brûlée :) Edited October 16, 2013 by aram
aram Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 aha, hvala, potražiću ovo sokoćalobrza si od edita :P
duda Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 al onda mozes i da pravis crème brûlée :)wow, ovo želim
*edited by mod Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 A da probas da sa bezbedne razdaljine bacis sibicu u jelo? Mislim ako se vec toliko bojis.
duda Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 bojim se vatre, ali ne želim da mi jelo ima ukus sumpora
Dagmar Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Jel može neko da mi preporuči neko jelo može i svakodnevno, koje se sprema jednostavno, za ne više od sat vremena, i da izgleda koliko-toliko fotogenično. Moram nešto da skuvam na brzinu i fotografišem (a potom pojedem) a nemam blagu ideju.
Recommended Posts