Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

ja to upaljačem pa šta mi bog da

Posted
ima i onih velikih zigica :)
pale su mi na pametgde ima da se kupi tih žigica ?
Posted (edited)

^^pre koliko ti prstiju bog oduzme :lol:

Edited by assück
Posted

@dudabilo na svakoj pijaci nekad, al bolje idi do kineza i uzmi kuhinjski upaljacima jedan prost test - ako ne smes da prodjes prstom kroz plamen svece, onda bolje ne pokusavaj.

Posted

ako ne smeš prstima da ugasiš plamen sveće definitivno ne pokušavaj. A velikih žigica ima i po većim marketima, na mestu gde se prodaje baštenska i oprema za roštilj. Mada ja to radim sa ovim standardnim malim

Posted
@dudabilo na svakoj pijaci nekad, al bolje idi do kineza i uzmi kuhinjski upaljacima jedan prost test - ako ne smes da prodjes prstom kroz plamen svece, onda bolje ne pokusavaj.
definitivno ne smem da gasim sveću prstimakako izgleda taj kuhinjski upaljač ?znam kako izgleda onaj za plin, ali kontam da to nije taj
Posted (edited)

ma najobicniji, kod kineza dzabab_ae0yjm375561_0.jpgal naravno, uvek mozes ubediti i sebe i muza da ti je neophodan bas ovakavcbe9caa5_c63eb549_beae_43c9_8337_7a1b7badca86.jpgal onda mozes i da pravis crème brûlée :)

Edited by aram
Posted
aha, hvala, potražiću ovo sokoćalo
brza si od edita :P
Posted
cbe9caa5_c63eb549_beae_43c9_8337_7a1b7badca86.jpgal onda mozes i da pravis crème brûlée :)
wow, ovo želim :s_w:
Posted

i meni je potreban jedan takav.

Posted

A da probas da sa bezbedne razdaljine bacis sibicu u jelo? Mislim ako se vec toliko bojis.

Posted

bojim se vatre, ali ne želim da mi jelo ima ukus sumpora :mad:

Posted

Jel može neko da mi preporuči neko jelo može i svakodnevno, koje se sprema jednostavno, za ne više od sat vremena, i da izgleda koliko-toliko fotogenično. Moram nešto da skuvam na brzinu i fotografišem (a potom pojedem) a nemam blagu ideju.