Jump to content

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

ja to upaljačem pa šta mi bog da

• Replies 7.4k
  • Views 717.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

ima i onih velikih zigica :)
pale su mi na pametgde ima da se kupi tih žigica ?

^^pre koliko ti prstiju bog oduzme :lol:

Edited by assück

@dudabilo na svakoj pijaci nekad, al bolje idi do kineza i uzmi kuhinjski upaljacima jedan prost test - ako ne smes da prodjes prstom kroz plamen svece, onda bolje ne pokusavaj.

ako ne smeš prstima da ugasiš plamen sveće definitivno ne pokušavaj. A velikih žigica ima i po većim marketima, na mestu gde se prodaje baštenska i oprema za roštilj. Mada ja to radim sa ovim standardnim malim

@dudabilo na svakoj pijaci nekad, al bolje idi do kineza i uzmi kuhinjski upaljacima jedan prost test - ako ne smes da prodjes prstom kroz plamen svece, onda bolje ne pokusavaj.
definitivno ne smem da gasim sveću prstimakako izgleda taj kuhinjski upaljač ?znam kako izgleda onaj za plin, ali kontam da to nije taj

ma najobicniji, kod kineza dzabab_ae0yjm375561_0.jpgal naravno, uvek mozes ubediti i sebe i muza da ti je neophodan bas ovakavcbe9caa5_c63eb549_beae_43c9_8337_7a1b7badca86.jpgal onda mozes i da pravis crème brûlée :)

Edited by aram

aha, hvala, potražiću ovo sokoćalo

aha, hvala, potražiću ovo sokoćalo
brza si od edita :P

Ja imam brener! :D

cbe9caa5_c63eb549_beae_43c9_8337_7a1b7badca86.jpgal onda mozes i da pravis crème brûlée :)
wow, ovo želim :s_w:

i meni je potreban jedan takav.

A da probas da sa bezbedne razdaljine bacis sibicu u jelo? Mislim ako se vec toliko bojis.

bojim se vatre, ali ne želim da mi jelo ima ukus sumpora :mad:

Jel može neko da mi preporuči neko jelo može i svakodnevno, koje se sprema jednostavno, za ne više od sat vremena, i da izgleda koliko-toliko fotogenično. Moram nešto da skuvam na brzinu i fotografišem (a potom pojedem) a nemam blagu ideju.