Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

Featured Replies

Krompir in.Au, dolazi skvo. Najebao sam totalno. laugh.gif Da probam sa svećama i vinom...

• Replies 7.6k
  • Views 748.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Ode valdorf prvi. Jos krkaju. Uspela sam. Kazu pozdravi forumase i neka zovu na degustaciju slobodno   

• Ovo su Scotch pies koje sam pravio prije jedno mjesec dana. Prvi put sam pravio ovo tijesto od brasna i masti (svinjska i govedja 50/50). Tradicionalno punjenje je mljevena junetina ili ovcetina, nest

Posted Images

:lol:

Predao smenu. Najebavajući se sunca žarkog i uz opasku "da i druge žene rade pa stignu da spreme ručak". Otvorio pivo i jedem kiriki.Fala drugari, carevi ste!

pa jel uspelo jelo, pobogu?

dabovicu, ne znam na sta si mislio kada si rekao da doda pavlaku i krompir i kuva. pavlaka se dodaje na samom kraju u tekucinu skinutu sa vatre, ili u tanjur kod serviranja. kuvanje pavlake je dosta gnusna stvar, moze da izazove prst masti na vrhu corbe a froncle i grmuljice u njoj. u tom slucaju jedini mu je spas da u sve to grune ukljucen mikser i svojoj madam jelo predstavi kao mikronezijski ravnodnevicki potaz i eventualno ga posluzi nag.

Edited by gazza1

pa jel uspelo jelo, pobogu?
Pa sa'će vidimo. Mladunče pijuče i širom otvara kljun, ona će prva da proba. Sad što se mene tiče jeste, još samo da otpušim sudoperu.
Najebavajući se sunca žarkog i uz opasku "da i druge žene rade pa stignu da spreme ručak".
:unsure:

wall, care, suze mi idu od smeha :lol::Hail:

unsure.gif
Znam nije korektno i nisam šovinista ali morao sam da se vadim kako znam i umem. Praštajte.
dabovicu, ne znam na sta si mislio kada si rekao da doda pavlaku i krompir i kuva. pavlaka se dodaje na samom kraju u tekucinu skinutu sa vatre, ili u tanjur kod serviranja. kuvanje pavlake je dosta gnusna stvar, moze da izazove prst masti na vrhu corbe a froncle i grmuljice u njoj. u tom slucaju jedini mu je spas da u sve to grune ukljucen mikser i svojoj madam jelo predstavi kao mikronezijski ravnodnevicki potaz i eventualno ga posluzi nag.
kao sto možeš pročitati u predmetnom postu (ili, očito, ne možeš pošto tvrdiš da sam rekao da kuva pavlaku :isuse:) rekao sam mu da pavlaku pomeša sa malo mleka da izbegne grumuljičanje i da to stavi na samom kraju. možda je trebalo da dodam da prvo skine čorbu sa vatre, ali kraj valjda znači kraj.

Edited by Marko M. Dabovic

a izvini, na pogresan me trag navela ova instrukcija.

Ako si već počeo da ga krčkaš, eventualno napravi belu čorbu (dodaj krompire sečene na kocke, i pavlaku promešanu u malo mleka da se izbegne stvaranje grumuljica), i kad bude gotovo dodaj malo limunovog soka da zakisi, i eto ti letnjeg jela.
ne videh post posle toga, prascaj
prascaj
ne mogu. za srce si me ujeo :cry:

ajd sad, bio sam fini u molbi, umem ja to mnogo gore. a ruku na srce ti nije bas najpreciznije srocen kvotovani post, jedino se limun vezuje za kraj:)

To se kuva ocas posla, jedno pola sata krckanja ili dok sargarepe ne omeksaju, onda stavi krompir u kockicama, jos 10-15 minuta dok ne bude mekan, pavlaku na samom kraju, i onda jos jednu turu persuna ili cak i nane ako je imas. ispasce to super, bela corba je kul stvar ako se lepo zacini i sredi.

food fight!!!