Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted (edited)
Fuck... A kada da dodam krompir? Odmah il ikada je ovo gotovo. Kada je uopšte gotovo? sad.gif
To se kuva ocas posla, jedno pola sata krckanja ili dok sargarepe ne omeksaju, onda stavi krompir u kockicama, jos 10-15 minuta dok ne bude mekan, pavlaku na samom kraju, i onda jos jednu turu persuna ili cak i nane ako je imas. ispasce to super, bela corba je kul stvar ako se lepo zacini i sredi. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

ja sam uvek kuvao supu sa belim mesom ali ucelo, sa kožurom i kostimajbg kožura mu da mastisa filetima belog mesa verujem da su turfa posla

Posted
dodaj krompire sečene na kocke
Kako sam ga "oljuštio" preobrazio se u kocke. laugh.gif Cenim da će mi trebati jedno 2 kg krompira.
Posted
ja sam uvek kuvao supu sa belim mesom ali ucelo, sa kožurom i kostima
naravno, kost da ukus, a koža da mast. ja supu kuvam od onog što ostane kad poskidam filete, batake i krilca.
Posted
Kako sam ga "oljuštio" preobrazio se u kocke. laugh.gif Cenim da će mi trebati jedno 2 kg krompira.
ti ne kuvaš baš često, meni se čini :lol:
Posted

mogao bih ovih dana da bacim supu, da se krčka jedno čuku vremena na ovih 49 stepeni...

Posted

ja sam upravo skuvala supu od belog mesa, al sa koskom (i bez kozure; kuvana kozura je grozna). sve ostalo normalno. dodacu i pavlaku ili jaje i bice super corba. nije supa ubica, vec onako letnja supica.

Posted
ti ne kuvaš baš često, meni se čini laugh.gif
Jako retko. Pečem i pržim povremeno. biggrin.gif Nego sad ovo filete moram da iseckam a? Ili da ostavim pa neka se ukućani zanimaju... O jbt sad vidim da sam jednu šargarepu stavio celu a drugu iseckao na nekem secku. isuse.gif No dobro, sve sam dobro oprao, nisam koristio isti alat za sirovo meso i ostalo... Trovanje je isključeno. Sudopera se zapušila, moram sve da prespem u veću šerpu.Jbt ovo kao loš vic o nesposobnom suprugu...
Posted (edited)
ja sam upravo skuvala supu od belog mesa, al sa koskom (i bez kozure; kuvana kozura je grozna). sve ostalo normalno. dodacu i pavlaku ili jaje i bice super corba. nije supa ubica, vec onako letnja supica.
Lepo. angry.gif Edited by wall
Posted

wall poznaje kuhinju, ko kauboj zemun :D

Posted
a čuj, kožura se skuvana nikada ne jede, to se baci kao izvor holesterola. ali zato da one lepe kružiće masti tako divno karakteristične za dobru domaću pileću juhu :wub:
Posted
Jako retko. Pečem i pržim povremeno. biggrin.gif Nego sad ovo filete moram da iseckam a? Ili da ostavim pa neka se ukućani zanimaju... O jbt sad vidim da sam jednu šargarepu stavio celu a drugu iseckao na nekem secku. isuse.gif No dobro, sve sam dobro oprao, nisam koristio isti alat za sirovo meso i ostalo... Trovanje je isključeno. Sudopera se zapušila, moram sve da prespem u veću šerpu.Jbt ovo kao loš vic o nesposobnom suprugu...
E brate bolje sve to prospi i idi do ćoška po pljesku, poginućeš na kraju :lol: Ma ostavi filete, neka se zanimaju sami sa njima
Posted
E brate bolje sve to prospi i idi do ćoška po pljesku, poginućeš na kraju laugh.gif Ma ostavi filete, neka se zanimaju sami sa njima
A pa to bi ja odavno ali ono, moram mladuče da nahranim, a šta ima bolje od domaćeg kuvanog jela. laugh.gif Prvo ću da dam hrčku pa ako sve bude OK onda distribuišem dalje.Može krompir da se ubaci?
Posted
a čuj, kožura se skuvana nikada ne jede, to se baci kao izvor holesterola. ali zato da one lepe kružiće masti tako divno karakteristične za dobru domaću pileću juhu :wub:
jel verujes da je i ova supa imala te kruzice masti.i sama sam se zacudila.