kobni zelaya Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Pačije jezike sam uzeo već dva puta i jeo ih samo tako, otvorim i oglođem. Čini mi se da su oni kao neko meze.
cmrlj Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 koji je topik podesan za ovakve kulinarske eskapadekod babe cohano.
Valk Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ja mislim da bi realno mogla da zajebes pacije jezike kada bi prebrojala kalorije i rekla nam da li si blizu 5 cifara? pa blago rečeno :lol:nećemo brojimo, nećemo
yolo Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 dobro, samo nam jos reci na koliko testenine si to sve zgovnala za konacni (preki) sud
Valk Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ne znam, otprilike. sad tek vidim ove dve što me pljuju, pa nije bilo za babu-Čohano, ovo je bilo jestivo! jako ko zemlja, though, ali jestivo.
hattori Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 u stvari mozda je bolje prethodno da utvrdimo jel bolja partizanska ili cetnicka...-_-
yolo Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 gibanica za cetnike, burek sa sirom za multi kulti partizane. ne jedem ni jedno ni drugo.
nezvanova Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 edip. napravila. bemti zivot bubice, kako ti je ispala markovka?ja se kanim da je pravim, al sam nesto skepticna.'el stvarno kao ona kupovna moskovska markovka? bas, bas taj ukus ima?ja sam mislila da ima jos neke zacine, bas je bila aromaticna, pa ne verujem da je to - "samo to" :-)
Aće Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 da li neko zna koliko dugo treba da se kuva konjsko meso?
gospa buba Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 deset dana niko nishta nije jeo jadna vam majka! :osuve paprike. kako se rukuje?
Frank Pembleton Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Inventarisao sam zamrzivac i nabasam na frikomovu "Meksicku mesavinu"...Ajde neke ideje sa cim bi to mogao da zgotovim?
Recommended Posts