расејан Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Savetovanje o karijeri?Већ смо рекли, професионална оријентација. Код нас прво дође занимање, па се онда на њему гради каријера. Тамо дође каријера, на било чему, занимање није битно.
Otto Katz Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Omiljeni promo klip za prof. orijent.http://www.youtube.com/watch?v=SC0vt4RsFyM&feature=fvst
prima Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 treba mi É ali da ga nadjem na francuskoj tastaturi ne uspevam!(ovaj je kopipejstovan)pomoc>?
Ros Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 treba mi É ali da ga nadjem na francuskoj tastaturi ne uspevam!(ovaj je kopipejstovan)pomoc>?probaj alt+0201 (na numerickoj tastaturi)a mozes i ovde videti:
Ros Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 a trea i da radi: apostrof pa odmah Shift-E (A, O, I, U)ÁÉÓÍÚ
leto je Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 radim nesto i slusam radio. pricaju o uvodjenju poreza na ruznocu. pitaju slusaoce sta oni misle sta se to oporezuje. odgovori su vrlo kreativni :D, ali, najzad, dodjose do toga da je ovaj prevod nezgrapan i da je tek za prvu ruku. dakle, bice uveden zakon, po ugledu na eu, da se oporezuju zapusteni turisticki objekti koji ruze izgled okoline. ajte sad vi iz eu (dobro de, moze i usa i canada), kazite nam o kom se zakonu ovde radi, kako se on zove na njemu maternjem jeziku. pa da vidimo kako da ga prevodimo.
prima Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 rosb, hvala, koristice.na kraju sam docrtala akcente jer sam izabrala neki ludacki font u kome ne rade.
расејан Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 (edited) na kraju sam docrtala akcente jer sam izabrala neki ludacki font u kome ne rade.А у француском мораш, а? Edited August 28, 2010 by расејан
Sara Goldfarb Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ne znam da li sam na pravom mestu.al* ajde da pitam.kako može još da se prevede reč update, a da nije ažuriranje?
Otto Katz Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ne znam da li sam na pravom mestu.al* ajde da pitam.kako može još da se prevede reč update, a da nije ažuriranje?Aktualizacija?
Sara Goldfarb Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 a da li postoji neka reč iz svakodnevlja?
Vapad Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 (edited) a da li postoji neka reč iz svakodnevlja? Hm, osvežiti, dopuniti. Obično baze, dovesti u up to date (do datuma) stanje i tako sve nešto nakarado. Edited September 3, 2010 by Vapad
Otto Katz Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 a da li postoji neka reč iz svakodnevlja? Nema. Najbliže bi bilo obnavljanje, osvježavanje (podataka).
Recommended Posts