Mel Posted June 1 Posted June 1 9 minutes ago, Valkyrie said: 38 Ne računajući ona mini-flacon izdanja. Kažem da treba da se lečim. Bogami ozbiljna adikcija Ja sam uvek imala po 3-4 i razmishljala da sam rasipna.
Mel Posted June 1 Posted June 1 Just now, Valkyrie said: za Gđu ultra plastičnu! @Mel izvini mi se Realno, ovo ti je da odstampas i ako neko kaze nesto samo poturis pod nos, no words required.
Sandradjer Posted June 1 Posted June 1 49 minutes ago, ultra plasticni said: kaze da ima oko 250 (i stalno stizu 'noviteti') Proucicu da l ima moj parfem, ako nema poslacu 1 1
Katikon Posted June 2 Posted June 2 Ja imam 50 🤕 al bar da nosim nego em mi muka od svega, em ne izlazim iz kuće Hvala gđi plastičnoj, svima nam je olakšala 2 1
mraki Posted June 2 Posted June 2 Koliko imaju muškarci? Ja nikad nisam imao više od 2-3, sad sam sa ovim Zarinim to duplirao, ali nešto ću da prosledim dalje.
napadaj Posted June 2 Posted June 2 (edited) Ja sam od pre neki dan na tri i pomislio sam "Šta ću sad s ovolikim parfemima?" Edited June 2 by napadaj 2 1
morgana Posted June 2 Posted June 2 ja rotiram 2-3, toliki mi je kapacitet za mirise. od vecine mi je muka dok su mi na drugima super. 2
Stela Posted June 2 Posted June 2 Imam dva, maksimum mi je bio 4. Jedno je ovo da mi se vise od toga i ne svidja, ne prijaju mi razliciti mirisi, a drugo da mi vise od toga i ne treba. Ako pozelim i nadjem, neki nov cu ubaciti u rotaciju, ali ce zato neki drugi da izleti kad se potrosi... 1 1
askeladden Posted June 7 Posted June 7 On 26. 5. 2024. at 20:05, Moća said: Ja narucio Zara Vibrant leather koji je kopija Creed Aventus-a i odusevljen sam. Sad probao,odlican.Probaj Mozda i Vibrant leather and tobacco.Poput Savage starog. 1
Moća Posted June 7 Posted June 7 (edited) 3 hours ago, askeladden said: Sad probao,odlican.Probaj Mozda i Vibrant leather and tobacco.Poput Savage starog. Brate samo jos fali da se na parfeme navucem Edited June 7 by Moća
pt 2.0 Posted June 13 Posted June 13 (edited) On 1.6.2024. at 17:56, Valkyrie said: Kažem da treba da se lečim. ali kako toliko različitih mirisa, kako? ja jednom u milion godina nađem parfem koji mi dobro stoji, tj. koji mom čulu mirisa ne smeta na mojoj koži. sve ostalo mi bude . edit. sad sam videla lady plastic perfume pile. tačno ću hajdovati ovu temu. Edited June 13 by pt 2.0
Recommended Posts