SNARC Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ovo Danijelovo žitije, možda na jedan uvrnut način nije loše... Bar će javnost imati uvid(ako nekome od novinara to padne na pamet :( ) kako radi naše pravosuđe... Ako mislis da javnost ne zna u kakvim sve telesnim izlucevinama pliva nase pravosudje,grdno se varas. Osim robije zbog samaranja Velje Ilica,ne pamtim da je neki slucaj resen ekspresno. Ljudi koji su imali iskustvo sa sudom zvuce uglavnom isto..da nisam pre par godina sam,na svoju ruku,krenuo prinudno da naplacujem neka dugovanja,verovatno bih i dan danas obijao pragove sudnica. Jad i beda..
Hella Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dabović ima da grune na kutiju ko nazime na valov. Policija ne sme da muči kriminalceIzvor: Tanjug / ponedeljak 25.07.2011 | 17:30Sremska Kamenica -- Ministar Ivica Dačić isitče da policija ne sme da muči čak ni kriminalce, jer se to kosi i s međunarodnim obavezama Srbije...."Srbija je potpisnik Konvencije o sprečavanju torture i mučenja i toga mora da se pridržava i resor na čijem sam čelu. A u dotičnom slučaju Danijela Stojanovića jasno se radilo o policijskoj torturi, odnosno prekoračenju ovlašćenja", rekao je Dačić.
nautilus Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 To se, prije svega, kosi sa ustavim i zakonima Srbije. Ovako ispada, mucili bi mi njih ali jebiga, ne da svijet.
ToniAdams Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 To se, prije svega, kosi sa ustavim i zakonima Srbije. Ovako ispada, mucili bi mi njih ali jebiga, ne da svijet.vala, ako je i od ivice, previse je.
ion Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ovo postaje smesno.Eto kako policijsko nasilje loše deluje i stvara kriminalce povratnike.
Muwan Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 To se, prije svega, kosi sa ustavim i zakonima Srbije. Ovako ispada, mucili bi mi njih ali jebiga, ne da svijet.Ne znam da li je izjava verno preneta, ali sama za sebe dovoljno govori:Ministar Ivica Dačić isitče da policija ne sme da muči čak ni kriminalce, jer se to kosi i s međunarodnim obavezama Srbije.Ovo mu dođe kao: Ebga, drugovi, vremena su se promenila i nema više iživljavanja čak ni nad kriminalcima a kamoli nad svakim jadnikom koji vam dopadne šaka.Međutim, mene mnogo više od Ivicinog lamentiranja nad metodama koje se više ne mogu koristiti, brine kampanja ovog pandurskog sindikata koji se bezmalo svake nedelje oglašava sa novim saopštenjem između čijih redova se može pročitati zahtev za neograničenim ovlašćenjima i potpunom nedodirljivošću. Za lobiranje u korist neograničenih ovlašćenja okoristili su se o tragičnu pogibiju svog kolege na dužnosti, a potpunu nedodirljivost zahtevaju na primeru jednog višestrukog povratnika krađama.Pošto sam sklon da smatram da pravi policijski sindikat zapravo ne postoji, to mi se čini i da je svrha ovog kvazisindikata upravo da se bori za ona policijska prava koja su na putu da iščeznu kako se Srbija bude približavala EU i usvajala tamošnje standarde.
Hella Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 vatrogasna jedinica mup je pod novom upravom uspostavila sjajnu saradnju s evropskim kolegama. Vatrogasci iz Velsa dovoze 11 vozila kolegama iz SrbijeS. Šulović | 05. 08. 2011. - 10:00hViše od 50 vatrogasaca iz Južnog Velsa kreće 19. oktobra na putovanje dugo više od 2.000 kilometara kako bi srpskim kolegama dovezli 11 vatrogasnih vozila. Pet dana biće potrebno da konvoj stigne u Srbiju, a neobična misija tim će provesti kroz osam zemalja.- Služba obnavlja svoja vozila na svakih 15 godina zbog propisanih standarda i zločin je da ona koja su planirana da budu povučena iz upotrebe bacimo na otpad bez mogućnosti dalje upotrebe. U zemljama u razvoju, kao što je Srbija, ona će dobiti svoj “drugi radni vek” koji može da potraje novih 15 - 20 godina - kaže za “24 sata“ Stiv Logan, načelnik Vatrogasne stanice Karfilija koji je i došao na ideju da ova vatrogasna vozila naslede kolege iz Srbije. polažemo nade u jačanje saradnje britanskih i srpskih snaga bezbednosti, uključujući razmenu informacija, znanja i iskustava. Britanski agenti mučili zatvorenikeIzvor: Tanjug petak 5.08.2011 | 10:34London -- Britanski obaveštajci prilikom ispitivanja zatvorenika na osnovu procene važnosti informacije koju traže određivali količinu bola koju nanose zatvoreniku....Politika je delimično promenjena kasnije te godine, a zatim je proširena 2004, kada je postalo jasno da značajan broj birtanskih muslimana, radikalizovanih posle invazije na Irak, planira napade protiv Velike Britanije.
Hella Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 svaka ti čast i čest, narodna milicijo. Zna se ko je palio ambasadeIzvor: Blic četvrtak 25.08.2011 | 08:14Beograd -- Policija identifikovala 50 osoba koje su 21. februara 2008. godine napale ambasada SAD, Nemačke, Velike Britanije, Turske i Hrvatske u Beogradu, saznaje Blic.
Hella Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 (edited) kao što odavno rekoh: ..svaka ti čast i čest, narodna milicijo. Tinejdžer napadač na BirfestuIzvor: Tanjug četvrtak 1.09.2011 | 15:34Beograd -- Kriminalistička policija uhapsila je Ljubomira Trifunovića, rođenog 1992. godine u Beogradu, zbog osnovane sumnje da je nožem povredio devet osoba na Birfestu. Edited September 1, 2011 by Hella
Аврам Гојић Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Aleksandar je sa 19 godina nasledio Filipov presto, Artur Rembo je sa 19 godina bio na vrhuncu pesničke karijere, a ovaj klipan se naziva "tinejdžerom". Već vidim naslove za 50 godina u holorubrici "Život" na simu B92: - "Do svog stana već u pedesetoj - san ili java?" - "Tridesetogodišnji sin želi sam na letovanje" - "Dojenje do osamnaeste, od mita do istine"
Shan Jan Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A teenager, or teen, is a young person whose age is between thirteen and nineteen
Tastatura Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Policija je odradila svoj deo posla.Interesuje me sta ce nase sudstvo da uradim s ovim likom.Dal ce da se odreze neka ozbiljnija kazna.Koliko godina zatvora vredi ovih 8 uboda?
Hella Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Aleksandar je sa 19 godina nasledio Filipov presto, Artur Rembo je sa 19 godina bio na vrhuncu pesničke karijere, a ovaj klipan se naziva "tinejdžerom".super što imaš neku primedbu. a još je superije što je neosnovana.
WTF Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Bas tako. A dobro je i to sto ga izgleda tretiraju kao punoletnika (kako i treba) pa su mu objavili celo ime i prezime umesto samo inicijala.
Recommended Posts