February 16Feb 16 Meni uginuo tag koji sam kupio u AMSS, ne ocitava na naplatnim rampama od pre mesec ili dvaNego, nije bas vezano za ovu temu ali da prijavim da je AMSS uverenje iliti homologacija nakon uvoza poskupelo na 330e a kazu ide i na 500 vrlo uskoro, tako mi je spediter rekao. Dakle, ranije je bilo 100 pa 120 pa 140 pa 175 pa 250 pa 330 i sad se ceka na 500, masala. Od prosle godine se placa i ekoloska taksa, tezina vozila u kg pa x 17 dinara, dakle oko 200e prosecnoCisto da znate jedan od razloga zasto cene kola ne padaju ili cak skacu
February 16Feb 16 1 hour ago, Zli Gli said:Meni uginuo tag koji sam kupio u AMSS, ne ocitava na naplatnim rampama od pre mesec ili dvaNego, nije bas vezano za ovu temu ali da prijavim da je AMSS uverenje iliti homologacija nakon uvoza poskupelo na 330e a kazu ide i na 500 vrlo uskoro, tako mi je spediter rekao. Dakle, ranije je bilo 100 pa 120 pa 140 pa 175 pa 250 pa 330 i sad se ceka na 500, masala. Od prosle godine se placa i ekoloska taksa, tezina vozila u kg pa x 17 dinara, dakle oko 200e prosecnoCisto da znate jedan od razloga zasto cene kola ne padaju ili cak skacuAko dolazis u Beograd - Ustanicka 64, V sprat, Odeljenje ENP i zamenis uredjaj novim bez ikakvih problema.
February 16Feb 16 2 hours ago, Zli Gli said:Meni uginuo tag koji sam kupio u AMSS, ne ocitava na naplatnim rampama od pre mesec ili dvaNego, nije bas vezano za ovu temu ali da prijavim da je AMSS uverenje iliti homologacija nakon uvoza poskupelo na 330e a kazu ide i na 500 vrlo uskoro, tako mi je spediter rekao. Dakle, ranije je bilo 100 pa 120 pa 140 pa 175 pa 250 pa 330 i sad se ceka na 500, masala. Od prosle godine se placa i ekoloska taksa, tezina vozila u kg pa x 17 dinara, dakle oko 200e prosecnoCisto da znate jedan od razloga zasto cene kola ne padaju ili cak skacuGospodin Bojovic se dovoljno dugo zadovoljavao mrvicama...vreme je za real deal.
February 16Feb 16 Ja sam uzeo odavno srpski tag za naše autoputeve, prešao na post-paid, a zatim ga registrovao i za Hrvatsku, CG i Makedoniju, da bi posle toga dobio za Uroša invalidsku propusnicu za auto-put u Srbiji, tako da sada srpski tag koristim samo u Hrvatskoj, dok ga u Srbiji ne koristim.
February 16Feb 16 13 hours ago, SNARC said:Gospodin Bojovic se dovoljno dugo zadovoljavao mrvicama...vreme je za real deal.Ne znam za njega osim za onih dodatnih 100e ali znam da mi je pre par godina jedan nekadasnji bitan faktor u AMSS pricao da su oni SPS-ova firma i da je opasna mafijaska organizacija, cak su se i ona dvojica nesto poubijali pre 6-7 godina, prvi i drugi covek tamo valjda u to vreme