Milosh76 Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Poskupeo tehnicki pregled, sad je od 6000 pa navise. Cisto da se ne iznenadite.
JozoMujica Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 Jebo ih tehnicki pregled, za skuter (49 ccm) sam ga platio 4.800 i celo maltretiranje je trajalo 2 sata. Prvo su pregledali detaljno, naprsline na felnama, dubinu sare na gumi, boju sasije poredili sa kolor kartom, max brzina na valjcima, kocnice, retrovizori, prva pomoc... da bi dok je sve to trajalo crkla zadnja pozicija, pa onda juri sijalicu u 8 i 15 uvece (srecom ima ih na pumpama), pa menjaj sijalicu... A u medjuvremenu mi decko koji je takodje dovezao malo jaci skuter (125 ccm) prica kako je morao da skida kofer koji je fabricki jer ne moze na tehnicki sa koferom (???), da lepi katadiopter na zadnji branik... A traktori neosvetljeni samo sibaju po putevima. 1
Friend Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Zna li neko od kada je ukinuto trepcuce zeleno svetlo? Ne mogu nikako da se naviknem, svako zuto me isece najjace
tonyk Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Nije ukinuto. Što bi?Juče sam prošao par puta na trepćuće, normalno. Nigde žutog dok mu nije vreme.Ns, ZR i Zemun.Nije to u zakonu. Do samog semafora je.I mene iznenade neki u "nepoznatim" gradovima
Friend Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 U pitanju je Beograd. Ukinuto je u vecem delu grada, pogotovo na najfrekventnijim saobracajnicama.
Barti66 Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Da da, na dosta mesta ga nema više...e sad, u čemu je štos, vrv eventualno punjenje budžeta .
James Marshall Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Najjači je ovaj desni hadžija čija linija argumentacije ide ovako Voditelj - "I šta sad da uradi ovaj naš gledalac koji pita zbog problema XXX, ne može zbog toga da registruje auto" Hadžija - "E pa da, bila je ista situacija i sa problemom YYY" i onda krene da blebeće nešto pedeseto, samo skreni priču, pravilo broj 1
SNARC Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Neko se prosto rodi za rad na salteru..ni sve skole, vaspitanje, religija..nista na svetu ga nece promeniti da se ne ponasa kao ova gospodja (htedoh reci rospija) na snimku. Ako je slucajno medju clanovima na forumu, zelim da joj porucim "Jebem ti mater..ti i tebi slicni ste medju glavnim krivcima sto ovo govno od drzave izgleda ovako..jebem ti mater jos jednom".
Tihajeza Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Ja mislim da im rade neki psiho test i samo ovakve prime na kraju u muriju. Kombinacija tačno određeni opseg IQ + bezuslovno klimanje glavom na zadate parametre. 2000 fluksa, 2000 fluksa, 2000 fluksa, 2000 fluksa...
Valk Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Valja javiti Poršeu da ti krševi koje oni prave bez "prskalica", nisu dovoljno okej za našu uzvišenu saobraćajnu deponiju. Jer mi imamo propisane propise™
de Sisti Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Meni nisu nista krivi ovih dvoje, jbg bacili su ih u studio/vatru a oni se bukvalno plase da kazu nesto protiv pravilnika. Kriv je debil koji je napisao pravilnik i oni koji su ga usvojili 1
JozoMujica Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 16 minutes ago, de Sisti said: Meni nisu nista krivi ovih dvoje, jbg bacili su ih u studio/vatru a oni se bukvalno plase da kazu nesto protiv pravilnika. Kriv je debil koji je napisao pravilnik i oni koji su ga usvojili Da, ovi moraju da ga sprovode, zbog dece... 1
Recommended Posts