apotekarica Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 (edited) Treba mi pomoc:Napravila sam koloniju na sumporu, ocu vojsku. Tek ono - kad kliknem na rudnik ne izlazi mi onaj klizac sa radnicima, isto vazi i za sumu. Jedino mesto gde se sljaka je akademija. Sad sam krenula da prebacujem neke resurse da zidam guvernerovu palatu - da sredim korupciju. Pitanje - kako da zaposlim narod u sumi i rudniku sumpora? Je l treba i ljude da preselim iz prestonice? Tamo sam inace sazidala boze-sacuvaj, imam mermera za pet ostrva, ali sumpora ne mogu ni da kupim, nema nijedna ponuda na mom nivou trgovine :( Sta da radim da bih pocela da eksploatisem sumpor i sumu na kolonizovanom ostrvu?P.S. tek sam pocela da igram, cisto da se ogradim od eventualne glupoce pitanjaedit: glupo mi odma da pljackam komsije, a nemam ni neku vojsku - saka prackara i to je to. Maltene imam vise brodova nego vojnika :( Edited May 30, 2009 by apotekarica
KennyDalglish Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 radi lakseg objasnjenja stavio sam slikuverovatno nemas dovoljno slobodnih gradjana da posaljes u rudnik, povuci ove iz akademije u toj koloniji i onda ces moci neke zaposliti i u rudnikuda bi povecala broj gradjana u koloniji moras podizati nivo gradske kuce, ne mozes prebacivati gradjane iz drugog gradakao sto vidis kod mene, ja imam 697 slobodnih gradjana, 0 u sumi i 240 u vinogradu, i 89 u akademiji,mogao bi zaposliti i ljude u sumi, ali sam tanak sa zlatom, pa odmaraju neko vreme i obavezno pravi krcmu i serviraj vino, onda ce ti vise gradjana dolaziti po satu u grad, i muzej kad budes imala mogucnosti
apotekarica Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 (edited) Fala na odgovoru - probala sam da otpustim akademike, ali ponovo nisam uspela da zaposlim radnike u rudniku. Tek malopre ukapiram u cemu je problem - ja uopste nisam ulazila u koloniju preko onog menija pored "pokazi svet" vec klikom na ostrvo u prikazu sveta (posto mi je preko puta). Sad kad sam regularno usla u koloniju, pokaza se onaj klizac za rudnik i za strugaru - eno ih rade, sve prsti :D Odo da vidim kako da nabavim vino.P.S. Inace najveci hit su mi komsije - prosek godina 11 (nagadjam po pojacanom koriscenju "bwe" "plja4ka" i sl). Pocela sam da im odgovaram u muskom rodu, posto me je "doberman1997" startovao da mu dam fejsbuk nalog Edited May 30, 2009 by apotekarica
jms_uk Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Pocela sam da im odgovaram u muskom rodu, posto me je "doberman1997" startovao da mu dam fejsbuk nalog
twisted Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 srećom tih problema ovde manje više nema, kod pppatka, diga i mene nema (puno) ikariam podmlatka ;)
Al-Khwarizmi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Krenem u pljacku jednog tipaposaljem 20 jedinica i 12 brodovai on se odbranimalo kasnije posaljem 80 jedinica i 7 brodovai pobedim gavrate mi se oni se onih 7 brodova a od onih 12 ni traga ni glasa onda kliknem na brodove i kako da ih vratim ?ili to znaci da ako izubis pljacku gubis i brodove?šta se desilo sa ovim? Jesi li dobio natrag brodove i trupe?Meni se upravo desilo nešto slično - okupirao sam grad na ostrvu, opljačkao lika preko kopna, i kad je trebalo da se trupe vrate, dobio poruku da se flota rasturila jer nije imala pristup gradu... sad i meni piše ovo "Reorganizuj".
eye of the beholder Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 šta se desilo sa ovim? Jesi li dobio natrag brodove i trupe?Meni se upravo desilo nešto slično - okupirao sam grad na ostrvu, opljačkao lika preko kopna, i kad je trebalo da se trupe vrate, dobio poruku da se flota rasturila jer nije imala pristup gradu... sad i meni piše ovo "Reorganizuj".jesu vratili su se posle nekoliko sati
Кристофер Лумумбо Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 jel moze obicna vojska da ratuje protiv girokoptera? koja je njihova prednost? ne znam da li da spucam sav sumpor na njih?
twisted Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 (edited) girokopteri su vidiš i sam u helpu, dobri i u napadu i u odbrani, ali im je izdržljivost mala. zato nisam siguran dao li bi im da prednost u odbrani u odnosu na kopljanike. možda da pitaš diga za mišljenje ili nekog od iskusnijih ratnika. :) Edited June 3, 2009 by twisted
Кристофер Лумумбо Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 himna saveza kozakИкариам дрога, не могу без ње!Кад не играм 2 сата, видим мишевеИкариам дрога, јефтина је!Узмем USB и избодем се!http://s1.ikariam.rs/index.php?view=allyPa...land&id=957
Кристофер Лумумбо Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 nasao sam dve zlatne koke. zajedno imaju manje od 500 generala, a imaju preko 150.000 resursa. trebalo mi je dva dana da sve prevezem do mog grada. :Djos 5 dana do izlaska prvog celicnog dzina iz barake.dize, kolko poena imas? mogao bi da kazes koji ti je nick na pm, da te malo spijuniram.
Recommended Posts