January 30, 200916 yr Author Ja degenečim pripadnike saveza Vojvodina i Foo Fighters, Ovi drugi su mi posebno ogavni: -FF- Foo FightersЧланови: 16Кратки опис: Ovaj savez su osnovali rumski rokeri sa srem putašljam ravničarski :)
January 31, 200916 yr Author Ikariamci tatatirci, evo jednog lepog greasemonkey alata ovde. Olakšava igru dosta. Edited January 31, 200916 yr by dig_chohano
February 3, 200916 yr eto i mene :(ovo + escape rooms (gledati pod submachines) i već čujem nerođenu decu kako mi kmeče gladna.
February 3, 200916 yr Pali.Btw, kako da promenim ime grada iz Polis u nešto drugo?Ne, BGhoste, neću u Asgard.
February 3, 200916 yr Ne verujte Danajcu ni kad darove donosi..Nemoj da bi me napao ako me nađeš, još sam mala i nerazvijena :(
February 3, 200916 yr Author Slobodno reci gde si, evo Precog mi je rekao pa mu šaljem humanitarnu pomoć kad god uzmognem.
February 3, 200916 yr Takve vas najvise volim.Pedofilu.Čohano, mislim da sam te našla :)Problem je što:1. nemam ništa spec. vojske još, sakata sam 2. n'umem da napadnem kad nismo na istom ostrvu a još nemam brodovlje
February 3, 200916 yr Uveren sam da si me našla. Nick tamo i ovde imaju dva zajednička slova.Ima neki ''deda'', šta ću kad si ti prva asocijacija na to..