Jump to content
IGNORED

Yokoso! Japan

Yoyogi

Recommended Posts

Posted

Ja sređujem fotke nedeljama i nedeljama. Negde sam na 4/5 obavljena posla.Neopisiv me sram sopstvene lenjosti ponekad. :(

Posted

hehe, pa gde nadje taxi da uzmes?!?!?! Narita Express bi te kostao 20-30 evra max i brze bi bio u Tokiju.

Posted

nex je do jaja. 3500 jena a u tome imas 1500 kredita za metro. znaci efektivno ispadne 16e.

Posted

plus mozes da kupis finu klopice/pivo za male pare

Posted

uniformisana prodavacica gaziranih pica i snekova koja se trudi sa engleskom, 30 a izgleda kao 16 (copyright bghost) gde ces bolji hard on welcome u japan!

Posted (edited)
uniformisana prodavacica gaziranih pica i snekova koja se trudi sa engleskom, 30 a izgleda kao 16 (copyright bghost) gde ces bolji hard on welcome u japan!
To je bila neviđena nedoumica koliko cure koje gledamo po ulici imaju godina. Srednjih godina kao da nije bilo, sve izgleda kao 0-17 i 45+.A na njihovim licima od njih hiljade koliko smo sreli mislim da nisam video NIJEDNU bubuljicu, boru i sl, kože im izgledaju nestvarno glatko i nežno. Edited by Glas RazumaN
Posted

vidi se da ste bili samo po gradovima, ima svakakvih, ali se paze/neguju, pretpostavljam. uopste ljudi vode racuna kako izgledaju kad izadju, za razliku od Australijanaca ;)

Posted

jos dan i po pa kuci, nazalost... nadam se sto skorijem povratku.bilans: 11 kila ploca

• 4 weeks later...
Posted

Imam pitanje: Ako su moguce opcije put u drugoj polovini marta do evtl. pocetka aprila (max. 4./5.4.) ili od kraja aprila do pocetka/polovine maja, za koju se odluciti? Period od 7.-22.4. ne dolazi ni u jednoj opciji u obzir.

Posted

Probaj da izbegnes onaj period kad je cunami...

Los humor... ali tu je negde ona tuzna godisnjica

Posted

Mislim da tu datumi ne pomazu mnogo...

Jedino sto mogu da uradim je da pazim na lak hod :D

Posted
Imam pitanje: Ako su moguce opcije put u drugoj polovini marta do evtl. pocetka aprila (max. 4./5.4.) ili od kraja aprila do pocetka/polovine maja, za koju se odluciti? Period od 7.-22.4. ne dolazi ni u jednoj opciji u obzir.
pre 7.4 - sigurno ces uhvatiti sakuru koja pocinje vec sredinom do krajem marta. ove godine je u tokiju oko 6-7.aprila kada smo mi stigli bila vec zavrsena. krajem aprila bi morala ides skroz na sever da je uhvatis.
Posted

Najavljujem svečano kačenje slika tzv slikopis po par komada na dan pa dok se ne istrošim, od večeras pa negde do avgusta. :)