Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted
Probao sam jos neke kapute u drugim prodavnicama, ali nije za mene krpa koja visi ispod struka.
ali je posluzilo svrsi infiltriranja medj zenetine :P
Posted
Ne, u Zaru vise nikad ne ulazim. Kad sam video kaput izbliza, ispostavilo se da je od loseg materijala, lose sasiven i ruzno krojen (pre ce biti da sam ja).Probao sam jos neke kapute u drugim prodavnicama, ali nije za mene krpa koja visi ispod struka.
pa to ti kazem. beogradska zara je cenim po sistemu - dacu ti 2 nista, a ti meni jedno sve.ne znam jel ima u beogradu boss, a i ako ima sigurno su cene ludjacke... pogledaj taj benetton, valjda je jos ziv onaj na terazijama.
Posted
ma da, manje vise svugde je. zivela globalizacija :D ne znam kako vama al meni ovo super odgovara, ne nosim nista braon jer tripujem da izgledam starmalo.
Brown kicks black's ass any day of the week. -_-
Posted
ma da, manje vise svugde je. zivela globalizacija :D ne znam kako vama al meni ovo super odgovara, ne nosim nista braon jer tripujem da izgledam starmalo.
da, secam se tog prezira prema braon. ua.
Posted
pa to ti kazem. beogradska zara je cenim po sistemu - dacu ti 2 nista, a ti meni jedno sve.ne znam jel ima u beogradu boss, a i ako ima sigurno su cene ludjacke... pogledaj taj benetton, valjda je jos ziv onaj na terazijama.
u zarine kapute samo bghost moze i da udje. ;)
Posted
Brown kicks black's ass any day of the week. -_-
darling, de gustibus... wink.gif samo kazem da mi se ne svidja kako meni stoji.
Posted

preferiram zeleno kao alternativu za braon u borbi protiv crnog i sivogmada se lako predajem crno/sivom neprijatelju

Posted (edited)

Ja sam tek skoro poklekao crnom. I to na prevaru. Kupio neke cipele koje su mi se dopale, a i koštale wallah a pretty penny, a bile crne. I onda, k'o u onom Gustavu kad on ceo svet ofarba u crno, lančanom reakcijom morao da kupim i druge crne delove garderobe -- čarape, pantalone, poštarsku torbu ... jer mi je sve neutralno što je uz te cipele išlo po stilu i nivou formalnosti bilo neka čokoladna braon ili sl., a baš mi je bilo poglu da to nosim zajedno. Očas posla nakrljao hiljadu i po bodova na MasterCardu. Mislim, nije da nisam video srećne kombinacije crne i braon, ali braon nijanse koje ja posedujem se jednostavno nisu dale kombinovati s ovim cipelama. Meanwhile, crno zlo se širi mojim životom. Uskoro ću da tražim crni auto i crni kauč. Samo da bi mi išao uz te glupe cipele, jebale me one. <_<

Edited by crveni autobus
Posted
Ja sam tek skoro poklekao crnom. I to na prevaru. Kupio neke cipele koje su mi se dopale, a i koštale wallah a pretty penny, a bile crne. I onda, k'o u onom Gustavu kad on ceo svet ofarba u crno, lančanom reakcijom morao da kupim i druge crne delove garderobe -- čarape, pantalone, poštarsku torbu ... jer mi je sve neutralno što je uz te cipele išlo po stilu i nivou formalnosti bilo neka čokoladna braon ili sl., a baš mi je bilo poglu da to nosim zajedno. Očas posla nakrljao hiljadu i po bodova na MasterCardu. Mislim, nije da nisam video srećne kombinacije crne i braon, ali braon nijanse koje ja posedujem se jednostavno nisu dale kombinovati s ovim cipelama. Meanwhile, crno zlo se širi mojim životom. Uskoro ću da tražim crni auto i crni kauč. Samo da bi mi išao uz te glupe cipele, jebale me one. <_<
:lol: gustav, odlichna epizoda.crno-smedja varijanta ume biti dobra. ja ne bezim od iste, samo je mudro kombinujem ;)
Posted

Ja bih nesto o pojavi... drustvenoj... Dzaba novac i luksuz, a dzaba i gluma - neki ljudi ostaju isti. <_<Komsinica, tipican primerak snobovstine, prepotencije, "nabildovane" ambicije bez nekog posebnog pokrica (ali ume da ga "stvori", da izgleda da ga ima) i osobe koja zudi za paznjom , imala je obicaj da kaze da mrzi gradski prevoz jer je PRLJAV (zato uvek ide iskljucivo kolima), a navodnu ponudu da bude asistent na fakultetu koji je zavrsila pravdala je istim razlogom – "tamo je suvise prljavo i ruzno". :ph34: (Pa idi budi asistent ili profesor "tamo gde nije prljavo"...)Elem, imala je srece da dobije posao u ambasadi (a snob u njoj je dobio i konkretan razlog (i podrsku) da raste do neslucenih razmera – ona je "neko i nesto, ostali su nula". Prva nelogicnost u vezi sa njenim "prefinjenim ukusom" – kupila je stan u jednom od najruznijih naselja u gradu, a zatim i u ubedljivo najruznijoj zgradi (arhitektonski abortus) u gradu... :ph34r:Vidim je danas, seta se s detetom po magli i dimu (vise dim od tzv. individualnih lozista), i ulazi u (ne bas cistu) kinesku radnju; ne odoleh i udjoh. Dete malo, nema vise od dve godine, ona mu se obraca na jeziku ambasade u kojoj radi, je l', a kao da to nije dovoljno da privuce paznju "prostog puka" – pocinje da peva neku decju pesmicu na tom jeziku! Preglasno i predugo! Jao! :ph34r: Od muke izleteh napolje, bilo me sram... MENE je bilo sram. Dete cuti (da li uopste govori/razume ijedan jezik?), ljudi gledaju, ona, sa platom zaposlene u ambasadi, mase mu nekom jeftinom plasticnom igrackom (od kineske plastike) i odusevljeno mu prica i "ubedjuje" ga. Zapravo trazi publiku. :unsure:

Potreba za publikom je isla dotle da je svojevremeno, dok je radila sa decom, imala obicaj da npr. leti nosi prekratke i "preplitke" haljine, tako da je svako naginjanje, namerno ili slucajno, prevazilazilo granicu dobrog ukusa (i spreda i pozadi). Najnejasnije od svega je zasto je neko ko (navodno, ali neka bude da je tacno) ima mogucnosti za tzv. akademsko napredovanje pristajao bude dnevna (a verovatno i nocna) vesalica za tekstilne perverzije svoje tadasnje jace polovine, kuvarica, pralja, peglerica, spremacica itd. a za to je dobijala "cast" da joj zapadne organizacija renoviranja stana (citaj: naci majstore, ugovarati, nadgledati... kupovati materijal), prilika da bude ostavljena nocu na drumu jer joj crkne auto (a jacu polovinu mrzi da dodje), priliku da u toku setnje ide 2-3 koraka iza njega (!), da bude predmet njegove ljubomore jer nosi upravo ono sto on zeli da ona nosi (!)...

Sve za pet minuta "slave" i divljenja "nizih"...Hejt za sve navedeno, narocito tako na gomili. :puke:

Posted

trach alert, trach alert! imas trach topić, ako nekoga uopšte zanima tvoja komšinica..

Posted (edited)

Pa je l' trebalo do detalja da opisujem sta je imala na sebi? :DI vi sigurno mislite na nekog konkretno (bar u polovini slucajeva) kad pominjete "items", ali ne pominjete imena.Ne pominjem ni ja (ni njeno ime, ni ime grada itd.). :PTalk about being equal.(Ni ne znam da ima takav topic, prema tome... <_< )

Edited by FranziskaKafka
Posted
Pa je l' trebalo do detalja da opisujem sta je imala na sebi? :D
zapravo da, to bi bilo blize temi ovog topica, koja stremi ka hejtovanju itema, trendova i proizvoda,ali ne i licnosti iz daljeg i blizeg komsiluka.tesko da tvoja komsinka sama po sebi predstavlja trend. nadam se da sam pojasnila :)
Posted
zapravo da, to bi bilo blize temi ovog topica, koja stremi ka hejtovanju itema, trendova i proizvoda,ali ne i licnosti iz daljeg i blizeg komsiluka.tesko da tvoja komsinka sama po sebi predstavlja trend. nadam se da sam pojasnila :)
moja ti, dok ne pocnes da vices niko te nece razumeti :)