December 30, 201311 yr ih u kini pola stanovnistva tako sheta, i to ne donji deo trenerke neko full blown pidzame :)
December 30, 201311 yr dajte slike. kakve su to pidžame?sećam se kad se u beogradu otvorio vumen sekret, kupovale žene tamo al valjda im bilo greota da niko ne vidi šta imaju pa su počele da šetaju po gradu u negližeima.
December 30, 201311 yr nego šta ću. ja i nosim samo što mi daju. izgledam ko azilant. samo papuče su moje.
January 23, 201411 yr iskreno prezirem retro adidas, tajgerice, sve moguce hipsterske oblike...pogotovu ovaj poslednji sa bradom koji me zraci zadnje 3 godine (u silver lake idem zbog omiljene mi inteligencija kafe a nije daleko od holivuda).... http://whatdavidbowiewoulddo.blogspot.com/2013/11/time-to-bar-beard.htmliskreno ihprezirem.....najgore je sto ljude koji forsiraju te trendove ne mogu ozbiljno da prihvatim. ne cenim ih jer mislim da su hordasi (ne vole da se izdvajaju iz grupe), da nemaju svoj stav, da su nekreativni a ponajvise dosadni.
April 11, 201410 yr u zari i ove sezone preovladjuje sindza. svakoj suknji il aljini nedostaje minimum 10 cm duzine. nemamo sve 16 godina :(
April 16, 201410 yr jel shooter.rs kitajsko smeće uvezeno angro sa šivenjem etiketa ili je izistinski srbski orižinal
April 16, 201410 yr jel shooter.rs kitajsko smeće uvezeno angro sa šivenjem etiketa ili je izistinski srbski orižinal srbski
April 16, 201410 yr Ovaj Shooter je najružnija odeća koju sam ikad videla. Ubedljivo. Kinezi su Prada za ovo.
April 16, 201410 yr jel shooter.rs kitajsko smeće uvezeno angro sa šivenjem etiketa ili je izistinski srbski orižinal Ovo prvo naravno, vidis da pise da imaju pogone u inostranstvu a svi znamo sta to ovde znaci...