Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

kupiću ti jednu, bez tih vezica za vrata... štagodlijetoveć

• 6 months later...
Posted

ih u kini pola stanovnistva tako sheta, i to ne donji deo trenerke neko full blown pidzame :)

Posted

dajte slike. kakve su to pidžame?sećam se kad se u beogradu otvorio vumen sekret, kupovale žene tamo al valjda im bilo greota da niko ne vidi šta imaju pa su počele da šetaju po gradu u negližeima.

Posted

jao, kako izmisljas. donecu ti ja jednu pidzamu, al' da je nosis.

Posted

nego šta ću. ja i nosim samo što mi daju. izgledam ko azilant. samo papuče su moje.

• 4 weeks later...
Posted

iskreno prezirem retro adidas, tajgerice, sve moguce hipsterske oblike...pogotovu ovaj poslednji sa bradom koji me zraci zadnje 3 godine (u silver lake idem zbog omiljene mi inteligencija kafe a nije daleko od holivuda).... http://whatdavidbowiewoulddo.blogspot.com/2013/11/time-to-bar-beard.htmliskreno ihprezirem.....najgore je sto ljude koji forsiraju te trendove ne mogu ozbiljno da prihvatim. ne cenim ih jer mislim da su hordasi (ne vole da se izdvajaju iz grupe), da nemaju svoj stav, da su nekreativni a ponajvise dosadni.

• 2 months later...
Posted

u zari i ove sezone preovladjuje sindza. svakoj suknji il aljini nedostaje minimum 10 cm duzine. nemamo sve 16 godina :(

Posted

jel shooter.rs kitajsko smeće uvezeno angro sa šivenjem etiketa ili je izistinski srbski orižinal :fantom:

Posted

jel shooter.rs kitajsko smeće uvezeno angro sa šivenjem etiketa ili je izistinski srbski orižinal :fantom:

srbski

shoo.jpg

simovic.jpg

Posted

:lolol:

Ovaj Shooter je najružnija odeća koju sam ikad videla. Ubedljivo. Kinezi su Prada za ovo.

Posted

Ovo prvo naravno, vidis da pise da imaju pogone u inostranstvu a svi znamo sta to ovde znaci...

• 1 month later...
Posted

sto su mi grozne ove suknje napred krace pozadi duze. 

Posted

Što me nervira zviždukanje sa mob. telefona kao signal za prijem poruka.